IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Eylül 2010, 00:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HTC yeni bombalarını tanıttı!





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Dünya çapında akıllı telefon tasarımcısı olan HTC Corporation, yeni HTC Desire HDTM ve HTC Desire ZTM Android tabanlı akıllı telefonlar ile kullanıcılarına yeni bir 'HTC Sense' deneyimi sunuyor.

Yeni HTC Sense deneyimi ile HTC'nin telefon modelleri daha fazla kişiselleştirilerek kullanıcı odaklı bir yaklaşım hedefleniyor. HTC Sense, HTC telefonlarının sunduğu mobil deneyimi geliştiren HTCSense.com adlı bir dizi ücretsiz bağlantılı hizmetleri içeren platformla çeşitli anahtar yenilikler sunuyor.

15 Eylül 2010 tarihinde Londra'da gerçekleştirilen lansman toplantısında konuşan HTC CEO'su Peter Chou, "HTCSense.com adını verdiğimiz bir dizi bağlantılı HTC hizmeti ile HTC Sense deneyimini telefonun ötesinde tamamen yeni bir seviyeye taşımaktan ötürü heyecan duyuyoruz. Müşterilerimizin, kendilerine sunduğumuz mobil deneyimi geliştirmek amacıyla izlediğimiz bütünsel yaklaşımı beğeneceklerini umuyoruz. Müşteri odaklı bu felsefe, HTC telefonları satın alan tüketicilerle etkisini gösterdi ve bu da bizi piyasaya HTC Desire HD ve HTC Desire Z gibi yenilikçi akıllı telefonlar sunmayı sürdürmeye teşvik etti" dedi.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


HTC Desire HD
HTC Desire HD parlak 4.3" LCD ekranı ve Dolby Mobile ve SRS virtual sound ile üstün multimedya içeriğiyle dikkat çekiyor ve bir ilk olarak yeni 1GHz Qualcomm 8255 Snapdragon işlemciye sahip bulunuyor. Dual flaşlı 8 megapiksel kamera içeren HTC Desire HD, 720p HD video kaydına olanak tanıyor. HTC Legend'in monokok mirasını temel alan HTC Desire HD, sert alüminyum bir bloktan şekillendirilmiş bulunuyor ve HTC'nin bilindik kalitesini ve gücünü yansıtıyor. Ayrıca çalıştırma dizisini tamamlamak için gereken süreyi kısaltmak suretiyle kullanıcılara hızlı bir şekilde arama yapma ve e-postalara bakma olanağı tanıyan yeni HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.

HTC Desire Z
HTC Desire Z, sürekli hareket halinde olan kişilerin Facebook ve Twitter'da arkadaşlarıyla ya da işyerindeki iş arkadaşları ve müşterileri ile bağlantıda kalmalarını kolaylaştırıyor. HTC Desire Z'de hızlı ve kolay yazım için QWERTY klavye içeren benzersiz bir 'pop hinge' bulunuyor. Ayrıca HTC Desire Z'de bulunan klavye, çeşitli klavye kısayolları ile menüleri açmadan yaygın işlevlere anında erişmeyi sağlayan uyarlanabilir iki adet tuş da içeriyor. Bunlara ilave olarak HTC Desire Z'de, 720p HD video kaydı ve otomatik flaşlı 5 megapiksel kamera işlevleri de bulunuyor. Artırılmış performans ve pil ömrü için yeni 800MHz Qualcomm 7230 işlemcinin kullanıldığı ilk telefon olma özelliği taşıyan HTC Desire Z, HTC Fast Boot işlevi de içeriyor.

Erişilebilirlik
Yeni HTC Desire HD ve HTC Desire Z'ye, Ekim 2010 itibariyle belli başlı Avrupa ve Asya pazarlarında mobil operatörler ve perakende satıcılar yoluyla geniş çapta erişilebilecek. HTC Desire Z, Kuzey Amerika'da yıl sonunda erişilebilir olacak.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Yeni HTCSense.com platformu ile kullanıcılar cep telefonu deneyimlerini, HTC telefonları ya da kişisel bilgisayarları üzerinden kolaylıkla yönetebiliyorlar.

Örneğin, sessize ayarlanmış olsa bile telefonun yüksek sesle çalmasına neden olmak ya da harita üzerinde konumunu işaretlemek suretiyle kaybolan bir telefonun yerini kolaylıkla belirleyebiliyorlar. Kullanıcılar, telefonun kaybolması ya da çalınması halinde telefonu uzaktan kilitleyebiliyor, çağrı ve mesajları bir başka telefona yönlendirebiliyor, iadesi için telefona mesaj gönderebiliyor, hatta telefondaki tüm kişisel bilgileri uzaktan silebiliyorlar.

HTCSense.com yeni bir HTC telefonun kurulumunu ve kişiler, metin mesajları ve çağrı geçmişi gibi arşivlenen mobil içeriklere PC tarayıcısından erişmeyi kolaylaştırıyor. Kullanıcılar ayrıca duvar kağıtları, HTC scenes, sesler ve eklentiler gibi özel HTC içerikleri ile de telefonlarını kişiselleştirebiliyorlar.
Kaynak : Chip.




__________________
Büyümeden yaşlandım ben.Hayat; ilk gördüğüm insanların,ilk gördüğüm gibi olmadıklarını öğretti.

Kahraman Tazeoğlu
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bombalarını, htc, tanıttı, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung yeni ürünlerini tanıttı yaSmin Samsung 0 07 Şubat 2014 22:43
Nokia, Yeni Telefonlarını Tanıttı Zen Cep Telefonlar 0 25 Şubat 2013 15:42
BMW Yeni M6 Modelini Tanıttı Liaaa Otomobil Haberleri 2 16 Şubat 2012 22:15
HTC yeni telefonunu tanıttı! dreamy Cep Telefonlar 0 26 Kasım 2011 16:10
nVidia Yeni GPU'su GeForce GTX 200'ü Tanıttı Heidi Bilgisayar Donanımı 0 17 Haziran 2008 13:27