IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   İkonik Tasarım, Güçlü Performans: Htc Desıre X (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/504023-ikonik-tasarim-guclu-performans-htc-desire-x.html)

Kızın1i 14 Eylül 2012 22:47

İkonik Tasarım, Güçlü Performans: Htc Desıre X
 
HTC, kısa bir süre önce Berlin IFA Kongresi’nde dünya lansmanını yaptığı yeni ürünü HTC Desire X’in Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi.
HTC Desire X, ekonomik fiyatı, en ...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

HTC, kısa bir süre önce Berlin IFA Kongresi'nde dünya lansmanını yaptığı yeni ürünü HTC Desire X'in Türkiye tanıtımını gerçekleştirdi. HTC Desire X, ekonomik fiyatı, en son model kamerası, çarpıcı ses kalitesi, inanılmaz işlemci gücü ve hızıyla kısa süre sonra Türkiye'de üç operatörle aynı anda satışa sunulacak.
& ;
Toplantıya ev sahipliği yapan HTC Güneydoğu Avrupa Executive Direktörü Nikitas Glykas yeni HTC Desire X'i anlattığı toplantıda şunları söyledi: "Yılın ilk aylarında piyasaya çıkardığımız ve HTC'nin amiral gemisi olarak nitelenen One Serisinin ardından Desire ile devam ediyoruz.
Daha önceki yıllarda dünya çapında "Yılın Telefonu" seçilen Desire serisinin bu son modeli; HTC Desire X, sınıfının en yüksek kalitedeki özelliklerine sahip. HTC Derise X viideo kaydetmeyi, fotoğraf çekmeyi, müzik dinlemeyi ve tüm bu zevklerini her an online kalarak paylaşmayı bir yaşam biçimi haline getirenler için gerekli tüm altyapıya sahip ideal bir telefon. Kısa süre sonra ekonomik fiyatı ile Türkiye'deki takipçilerin beğenisine sunulacak olan HTC Desire X aynı anda üç operatörle satışa sunulacak."
Derin bas, daha zengin ve güçlü ses sağlayan HTC Desire X'in entegre Beat Audio özelliği ile müziğinizi stüdyoda dinlediğinizi hissedeceksiniz.
Bu çarpıcı tasarım, ince ve küçük yapısıyla gündelik hayatın karmaşasına dayanacak şekilde tasarlandı. HTC Sense ve Android 4.0'ın eklenmesiyle her birey için kişisel bir deneyim haline geldi. HTC Desire X'in genişletilmiş görüş açısına sahip etkileyici 4-inç LCD WVGA ekranı, her şeyin canlı renkler ve şaşırtıcı bir berraklık ile görüntülenmesini sağlıyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net