IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Şubat 2013, 17:57   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HTC One bombası patladı!




HTC One resmi olarak tanıtıldı!

HTC, büyük merakla beklenen amiral gemisi cebini resmi olarak tanıttı! İşte HTC One...


Son zamanların en çok sızan cebi HTC One, Tayvan'lı cep üreticisinin bugünkü etkinliğinde resmi olarak tanıtıldı. HTC'nin yeni uç nokta cebi, dört çekirdekli işlemci, Sense 5, Android 4.1.2 gibi özellikleriyle 2013'ün en dikkat çeken ceplerinden biri olacak gibi görünüyor.

4.7 inç'lik, Gorilla Glass 2 korumalı "LCD 3" ekrana sahip HTC One, 1080p çözünürlüklü ekranında 468PPI gibi oldukça yüksek bir piksel yoğunluğuna ulaşıyor. One'ın dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 600 işlemcisi, 1.7GHz saat hızında çalışıyor. Cihaz, bolca uygulamayı aynı anda çalıştırmanıza izin verecek 2GB'lık bir RAM'e sahip.

MicroSD ile genişletilme imkanı bulunmayan HTC One'ın 32GB'lık ve 64GB'lık modelleri bulunuyor. HTC'nin yeni cebinde kullandığı 2.300mAh'lik pil, onun uzunca bir süre ayakta kalmasını sağlayacak gibi görünüyor.

One'ın en can alıcı özelliği ise geçtiğimiz günlerde HTC'nin ipucunu verdiği "ultra pixel" teknolojisini kullanan kamerası. Daha fazla ışık alabilen bu teknoloji (HTC'ye göre 3 kat daha iyi ışık alıyor), daha iyi düşük ışık çekimleri sağlayabiliyor. HTC'nin yeni teknolojisinin rakip teknolojilerden ne kadar üstün olduğunu testlerde daha iyi görebilecğeiz Cebin Lumia 920'deki gibi "optik görsel stabilizasyonu" işlevi de var.

HTC One'ın diğer özellikleri ve çıkış tarihi

Alüminyum tek parça gövdeye sahip HTC One, HTC'ye göre yüksek kalitede bir yapıya sahip ve ele rahatlıkla sığıyor. Cihazın ön yüzündeki çift hoparlör, müzikleri, oyunlardaki sesleri ve -----ları stereo olarak dinlemenize izin veriyor. HTC One, Beats Audio teknolojisini de içerisinde barındırıyor.

Mart ayı itibariyle Türkiye'de Avea, Turkcell, Vodafone ve tüm diğer HTC Satış Noktalarında satışa sunulacak olan HTC One, aynı zamanda tüm dünyada 80'in üzerinde bölge ve ülkedeki 185'ten fazla cep telefonu operatörü aracılığıyla piyasada olacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
bombası, htc, patladı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Beyoğlu'nda ses bombası patladı PassioN Haber Arşivi 0 26 Mart 2012 20:49
Beyoğlu'nda ses bombası patladı Cemalizim Haber Arşivi 0 23 Şubat 2009 12:06