IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zen

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Mart 2013, 22:26   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HTC, One ile Tek Model Stratejisine Geçiyor




Yükselişte olduğu senelerde sürekli yeni model çıkaran ve bu çıkardığı modellere genel olarak güncelleme veremeyen HTC, bu hatasından HTC One ile dönüyor.

Android'in çıkışı, HTC'nin yükselişiyle orantılı bir şekilde devam ediyordu. Özellikle 2011 yılında HTC rekor üzerine rekor açıklıyor ve en iyi yıllarını yaşıyordu.
Firmanın en çok eleştirilen yönü olan çok sık yeni model çıkarıyor olması ve tüm özellikleri bir telefonda toplamaması, firmanın düşüş dönemine girmesini hızlandırdı.
Samsung, Galaxy S ailesiyle beraber senede bir model duyururken, HTC pek çok modeli peşi sıra satışa sunmuş, ayrıca üst seviyedeki Sensation modeliyle performans olarak Galaxy S2'nin gerisinde kalmıştı.
Geçtiğimiz yıla baktığımızda HTC'nin 2011'e göre daha az telefon çıkardığını gördük. Fakat bu da bazı hataların yapılmadığı anlamına gelmiyor. HTC'nin One X+ modeli, özellikle One X kullanıcılarını epey üzmüştü.
Bu yıl sadece HTC One olacak!

HTC, 2013 yılını üst segmentte tek telefonla geçirecek. Adı gibi tek olacak olan One, tüm global pazarda tek versiyon ile satılacak. Operatörlere satılan One modellerinin de aynı olması, firmaya reklam anlamında da avantaj sağlayacak.
Firma, uzun bir süre üst segmentte başka bir telefon tanıtmayacak. Windows Phone 8 platformunda da durum bu şekilde olacak. Firma One'a rakip olacak bir telefon WP8 pazarında da hazırlamayacak. Zaten şimdilik Windows Phone 8 işletim sistemi **** HD ekran ve 4 çekirdekli işlemci desteğine sahip olmadığı için, istese de bu platformda One'a rakip olacak bir telefon çıkması muhtemel gözükmüyor.
Orta üst ve orta segmentte yeni modellerini tanıtacak olan firma, kısaca üst segmentte sadece One ile yetinecek. Firma tıpkı Apple'ın iPhone'da yaptığı, Samsung'un Galaxy S ailesinde yaptığı gibi, üst seviye telefonlarını senede bir tanıtacak.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
geciyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saakaşvili'nin stratejisine ağır eleştiri Cemalizim Haber Arşivi 0 09 Ağustos 2008 21:48