IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Mayıs 2013, 20:25   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
HTC One, Samsung Galaxy S4’e karşı!




Türkiye’de satışları her geçen gün artan akıllı telefon pazarında rekabet kızıştı. Samsung Galaxy S4 ve HTC One’nin Türkiye’de satışa sunulması pazarı hareketlendirdi.
Uzun zamandır merakla beklenen akıllı telefonlar Samsung Galaxy S4 ve HTC One Türkiye’de satışa sunuldu. Akıllı telefon piyasasının en yeni ve en donanımlı cep telefonları olarak dikkat çeken iki ürün de 1999 TL’ye raflardaki yerini aldı. Google tarafından geliştirilen Android işletim sistemini kullanan cep telefonları, tasarım anlamında olduğu gibi teknolojik olarak da pek çok farklı yeniliği kullanıcılara sunuyor. Cep telefonu operatörleri HTC One ve Samsung Galaxy S4’e de mevcut tarifeye ek olarak ayda 29 TL’den başlayan ek ödemelerle bu cihazlara sahip olma imkanı tanıyor.
HTC tasarımı, ekran çözünürlüğü ve yenilikçi kamera sistemiyle öne çıkarken, Samsung da yeni geliştirdiği güçlü işlemcisi ve geniş ekranı ile iddiasını koruyor. İşte bu yılın en sıkı iki rakibinin öne çıkan özellikleri:
Samsung’a kâr rekoru kırdıracak

Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un, bu yıl kâr rekoru kırmasını sağlayacak en önemli model olması beklenen Galaxy S4’te 5 inçlik **** HD Amoled dokunmatik ekran görev yapıyor. 16 ve 32 GB’lık hafıza seçeneği bulunan cihaz, ilk olarak Galaxy S3’te sunulan ve göz hareketlerini takip eden ‘Akıllı Sayfa Takibi’ özelliğini bir adım öteye taşıyor. Akıllı Duraklatma ile ----- izlerken başka bir tarafa bakıldığında ----- otomatik olarak duraklama moduna geçiyor. Galaxy S4’ün arka ve ön kamerayı aynı anda kullanmaya imkân sağlayan ‘ikili kamera özelliği’ ise, eş zamanlı olarak iki ----- kaydı yapmayı ya da fotoğraf çekerek bu iki görüntüyü aynı karede birleştiriyor.

TEMAZSIZ KONTROL
Hikaye -----ü özelliği sayesinde ile tatil anılarını kendi kendine arşivleyen Galaxy S4, çekilen fotoğrafları lokasyon bilgisine göre gruplandırıyor. Böylece örneğin İstanbul’dan İzmir’e tatile giden kullanıcılar, geri döndüklerinde İzmir Gezisi -----lerini hazır buluyor. Samsung Galaxy S4’ün diğer önemli özellikleri arasında el hareketlerine duyarlılığı ile ekrana dokunmadan sayfa içinde ve sayfalar arasında gezinti imkânı sağlayan Temassız Kontrol yer alıyor.

HTC’nin kurtarıcısı One olacak

Alüminyum tek parça gövdeden oluşan yeni HTC One ise ödüllü tasarımı öle öne çıkıyor. Son dönemde kötü ekonomik koşullar nedeniyle şirketin kurtarıcısı olarak görülen HTC One, BlinkFeed, Zoe ve BoomSound gibi inovasyonları bir arada sunuyor. Yeni yazılımları sayesinde One, sosyal medya, eğlence ve popüler içerik güncellemelerini, haber ve fotoğraflarını tek bir ekranda canlı akış ile gösteriyor ve tümünün tek bir yerden erişimine olanak sağlıyor. HTC Zoe, kullanıcıların yüksek çözünürlüklü ve üç saniyelik hayat bulan fotoğraflar çekmelerine imkân tanırken, HTC BoomSound da ilk defa bir cep telefonunda insanların kendilerini özel amplifikatöre sahip çift ön stereo hoparlörler ve **** HD ekran ile ses keyfini üst seviyeye çıkarıyor.

YENİ NESİL KAMERA
HTC One’da görev yapan 4 MP’lik kamera, Galaxy S4’ün 13 MP’lik fotoğraf çeken kamerasına bakıldığında zayıfmış gibi dursa da, UltraPiksel adı verilen yeni bir teknoloji, yüksek çözünürlüklü ve üç saniyelik canlı fotoğraflar çekmenize imkan tanıyor. Geleneksel akıllı telefon sensörlerinden yüzde 300 daha fazla ışık toplayan devrim niteliğinde UltraPiksel sensör içeren özel yapım bir kamera geliştiren HTC, f/2.0 diyafram açıklığına sahip lensiyle düşük ışıkta yüksek fotoğraf kaitesi sunuyor. Ön tarafta da 1080p ----- çekimini destekleyen ultra geniş açılı ön kameraya yer veriliyor. Alüminyum tek parça gövde ile sarılmış 4.7 inçlik **** HD (1080p) ekran 468 ppi çözünürlüge sahip.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
galaxy, htc, karşı, s4’e, samsung


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Samsung Galaxy W Wi-Fi Sorunu Pentagram Teknik Servis 2 23 Temmuz 2012 18:04
Bu da çakma Samsung Galaxy S3! Kalemzede Cep Telefonlar 1 15 Temmuz 2012 00:25
Samsung'dan Galaxy S2 müjdesi! Deep Samsung 1 27 Mayıs 2012 14:04
Galaxy S Iıı ve Galaxy S Iı Karşı Karşıya! Rüzgar Samsung 0 07 Mayıs 2012 05:33
Samsung GALAXY Ace Plus Türkiye'de! Deep Samsung 0 28 Mart 2012 15:49