IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 26 Mart 2014, 18:49   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
ÖN İNCELEME: HTC One (M8)




HTC'nin yeni amiral gemisi telefonu HTC One (M8)'i elimize aldık, denedik! İşte ilk deneyimimiz...

Yeni HTC One (M8), geçen senenin başarılı tasarımıyla eşsiz işlevleri bir araya getiren bir telefon. İlk One'ın DNA'larına sahip olan yeni HTC One, neredeyse her alanda bir geliştirme yapıyor.

Yenilenen kasa artık yüzde 90 metalden oluşuyor. Bu oran, geçen seneki One'da yüzde 70'lerdeydi. Ortaya çıkan telefon, gözlerinizi almakta zorlandığınız müthiş bir tasarıma sahip. Telefonun arkası eskisinden daha kavisli ve bu, elinizde harika bir his oluşturuyor. 9.35mm kalınlığındaki telefonun ağırlığı 160 gram.

HTC One'ın ucuz bir cep olmayacağını baştan söyleyelim, yani herkesin zevklerine hitap etmeyecek. Ancak bu seviyedeki bir amiral gemisi telefonun ucuz olmasını zaten beklemiyoruz.

HTC One'ın telefon meraklılarına en büyük müjdelerinden bir tanesi, bir microSD slotuyla gelmesi. Bu, aslında geçen sene microSD slotuna yer vermeyen One'ın ardından şaşırtıcı, beklenmeyen bir hamle. microSD slotu, 128GB'a kadar olan kartları destekliyor.


Yenilikler, çift kamera, Boomsound hoparlörler

Yeni HTC One, telefonun üzerindeki kapasitif düğmeleri ekrana taşıyor. Ancak bu durum, alt taraftaki büyük siyah çubuğun kalkmasına neden olmamış ne yazık ki. Bu durum, bizde telefon üzerinde büyük bir alanın boşa harcandığı hissini uyandırdı. HTC, bu boşluğu cihazın dahili bileşenlerini sığdırmak ve BoomSound hoparlörlerine yer açmak için bırakmış olsa gerek.

Ancak bu dezavantaj sizi üzmesin çünkü HTC One (M8), şimdiye kadarki en güzel telefonlardan bir tanesi. Metal kasa müthiş ve geçen senenin tasarımını bozmadan yapılan şekil değişiklikleri son derece isabetli.


Çift kamera

HTC One'ın en önemli özelliği, kamerası. Hala geçen seneki Ultrapixel teknolojisini kullansa da çıktılar çok daha iyi. Sadece düşük ışıkta daha iyi sonuç vermekle kalmayan kamera, çok daha sağlam bir sisteme sahip. Ana kameranın üzerine monte edilen derinlik sensörü, fotoğrafların odak noktasını sonradan değiştirmenize izin veriyor.


Gelişmiş Boomsound

Yenilenen hoparlörler, ilk One'a göre çok daha iyi bir performansa sahipler (geçen seneki One'ın hoparlörleri hiç de fena değildi). Sesler çok daha temiz, bu sayede bas ve vokalleri en yüksek ses seviyelerinde bile iyi bir biçimde duyabiliyorsunuz. Yine de telefonunuzun hoparlörlerini onu başkalarına göstermek dışında hangi sıklıkta kullandığınızı sorgulamanız mümkün.


Performans

Android 4.4.2 işletim sistemiyle gelen HTC One, Snapdragon 801 işlemci ve 2GB RAM'iyle çok akıcı bir arayüz sunuyor. Arayüz eskisine çok benziyor, ancak küçük değişiklikler yapılmış. Değişiklikler, arayüzü daha az rahatsız edici, daha modern hale getiren türden.


Fitbit uygulaması

HTC, yeni telefonuna eklediği Fitbit uygulamasıyla fitness işinden geri kalmak istemediğini gösteriyor. One'da bir kalp ritmi izleyicisi yok ancak telefon, adımlarınızı sayabiliyor ve çeşitli bilgileri hoş görünen bir arayüzde sunabiliyor.


İlk kararımız

HTC One, birkaç küçük eksiği yanında harika bir telefon. En öne çıkan özelliği tasarımı olan yeni HTC One, teknik özellikleriyle beklentisi çok yüksek olanları tatmin etmeyebilir. Boomsound hoparlörlerin müzik çalma performansı ve çift kamera harika, ancak belki 2 sene boyunca kullanacağınız bir telefona muhtemelen vereceğiniz 2.000 TL'nin üzerindeki para için iki kez düşünmeniz gerekecek.




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
htc, m8, İnceleme, Ön


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Neverwinter (İnceleme) Bulut Oyun Dünyasından Son Haberler 0 17 Ağustos 2013 13:46
HTC One Mini: ÖN İNCELEME! Deep Cep Telefonlar 2 23 Temmuz 2013 20:00
İNCELEME: HTC One SV! Zen Cep Telefonlar 0 26 Mart 2013 22:03
İnceleme SLyther Otomobil Haberleri 0 24 Şubat 2013 11:27
Split/Second İnceleme VizyonHosting Oyun Dünyasından Son Haberler 0 24 Mayıs 2010 10:15