IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Huawei (https://www.ircforumlari.net/huawei/)
-   -   Huawei EMUI 14 ile Yeni Kamera Özellikleri Getiriyor (https://www.ircforumlari.net/huawei/1015541-huawei-emui-14-ile-yeni-kamera-ozellikleri-getiriyor.html)

KoJiRo 23 Temmuz 2023 18:57

Huawei EMUI 14 ile Yeni Kamera Özellikleri Getiriyor
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Huawei muhtemelen Mate 60 serisiyle birlikte EMUI 14 sürümünü duyuracak. Yeni bir rapora göre arayüz sürümü kamera arayüzünü değiştirecek.

Huawei bu yılla birlikte küresel çaptaki akıllı telefonlarında EMUI 14 sürümüne geçecek. EMUI 14’ü muhtemelen Mate 60 serisinin duyurusu ile birlikte göreceğiz. Mate 60 Pro’nun eylül ayında tanıtılması ve çok geçmeden küresel piyasalarda boy göstermesi bekleniyor.

Gelelim EMUI 14 ile birlikte arayüze dahil edilecek gelişmeleri. Bu yeniliklerden biri son sızıntıda ortaya çıktı. Buna göre Çinli teknoloji devi kamera arayüzünde kullanım deneyimi basit ve daha etkili kullanacak bazı ayarlamalar yapacak.

Söz konusu kamera yenilikleri arasında yeni yakınlaştırma kontrolleri ve deklanşör düğmesinin altındaki hızlı menü yer alıyor. Yakınlaştırma kontrolü artık yakınlaştırma aralığını döndürülebilir bir hareketle değiştirmek için bir çevirici içeriyor. Bunda bir fotoğraf makinesindeki DSLR düğmesinden esinlenildiğini söyleyebiliriz.


Bunun dışında, aşağıdaki hızlı menü kamera uygulaması durum çubuğundan seçenekler içermekle birlikte daha iyi erişilebilirliğe sahip görünüyor. Stok kamera uygulamasına yapılan bu iki ekleme, daha iyi gezinme için pratik kullanımı basitleştirmeyi hedefliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Öte yandan Huawei sözünü ettiğimiz bu kamera özelliklerini P60 Pro’ya dahil etmiş durumda. P60 Pro’da EMUI 13.1 yer alıyor, fakat bu sürüm diğer modeller için yayınlanmayacak. Huawei bunun yerine kamera işlevlerini daha fazlasını EMUI 14’e dahil edecek.

Ayrıca Huawei, Çin’deki HarmonyOS 4.0 testlerinde büyük ilerleme kaydetti ve bu yeni sürümdeki özellikler aynı zamanda EMUI 14’e ışık tutacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net