IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Huawei (https://www.ircforumlari.net/huawei/)
-   -   Huawei GR5 Türkiye'de Satışa Çıkıyor (https://www.ircforumlari.net/huawei/739385-huawei-gr5-turkiyede-satisa-cikiyor.html)

Cry 07 Mart 2016 23:03

Huawei GR5 Türkiye'de Satışa Çıkıyor
 
Huawei'nin şık tasarımıyla dikkat çeken uygun fiyatlı akıllı telefon Huawei GR5 ülkemizde satışa çıkıyor. Orta segmentte fark yaratacak cihazın satış tarihi ve fiyatı haberimizde.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Huawei, farklı kullanıcı gruplarına yönelik mobil ürün seçeneklerini, akılcı ve şık cihazlarla artırmaya devam ediyor.

Markanın, genç ve dinamik kullanıcılara özel olarak geliştirdiği Huawei GR5 modeli özellikle güçlü pil kapasitesi, uygun fiyatı, geniş ekranı ve parmak izi tanıma özellikleri ile öne çıkıyor.


Üst düzey parmak izi sensörü

Huawei GR5 en güncel parmak izi tanıma teknolojisiyle, farklı bir kullanıcı deneyimine imza atıyor.


Huawei, akıllı telefon kullanıcılarının temel pratik kullanım ihtiyaçlarına göre geliştirdiği akıllı parmak izi sensörü ile hız ve güvenliği ön planda tutuyor.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


2. nesil parmak izi sensörü, ekran açılış hızını 0,5 saniyeye düşürürken, tüm açılardan 360 derecelik parmak izi tanıma yetisine sahip.

GR5 ile sadece altı adımda parmak izinizi tanıtmanız mümkün ve 5 parmak izini farklı işlevler için tanımlamanız mümkün. Huawei GR5’in parmak izi sensörü; gelen bildirimleri görüntüleme, istenmeyen bildirimleri hızlıca silme, çağrı cevaplama ve selfie çekimlerinde kullanımı önemli ölçüde kolaylaştırıyor.


Sade ve Şık

Huawei GR5’in tasarım anlayışı, sadelik, şık görünüm ve ergonomi temellerine dayanıyor.
Alüminyum - magnezyum alaşımlı gövde yapısıyla son derece dayanıklı olan GR5, ergonomik yapısıyla günlük kullanım için oldukça konforlu bir alternatif.


3000 mAh kapasiteli batarya


Huawei’nin yeni akıllı telefonu GR5 pil ömrü konusunda iddialı. Ürünün3000mAh kapasitesindeki bataryası, onu sadık bir yol arkadaşı ve yaşam asistanı haline getiriyor. GR5 uzun pil ömrü ile okul, iş ve eğlence içeriği için gün boyunca kullanıma hazır.
Huawei GR5, Snapdragon 616 işlemcisinden gücünü alıyor. 5,5 inçboyutundaki 1920x1080 çözünürlüğe sahip Full HD ekranıyla, tüm medya içeriklerini en gerçekçi haliyle görüntüleyen GR5, geniş ekran keyfini yüksek performansla yaşamanızı sağlıyor.

Huawei GR5 Kamera Özellikleri

13 MP’lik sensörünün ve f/2.0 diyafram açıklığının yanı sıra, birçok farklı çekim moduna da sahip olan Huawei GR5, ölçüm konusundaki hassasiyetiyle karede ön plana çıkan objeleri ve gölgeleri analiz ederek, en iyi sonucu elde etmem için geliştirildi.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Huawei’nin yeni nesil akıllı telefonlarında yer alan “Güzellik” ve “YüzTanıma” modları GR5’te de yer alıyor. Grenleri otomatik olarak azaltan algoritması en göz alıcı HD fotoğrafları çekmenizi sağlarken, 88 derecelikgörüş açısına sahip ön kamerası ve panaromik öz çekim modu ile etrafınızdaki tüm güzellikleri tek kareye sığdırabileceksiniz.

Hızlandırılmış ve yavaşlatılmış çekim modları, GR5 kullanıcılarını kamera açısından memnun edecek diğer özellikler olarak ön plana çıkarken, özçekimden vazgeçemeyenler içinse 5 MP ön kamera ile birlikte, “PerfectSelfie” fonksiyonu biçilmiş kaftan.

Video çekimleri de GR5’in güncel teknolojisi ile son derece keyifli bir hale geliyor. Kameranın sahip olduğu CMOS görüntü işleme sensörü ile 120fpsyüksek hızlı video kaydı ile beraber, 4 kat yavaş kayıt oynatma işlevi deHuawei GR5’in özellikleri arasında.

Huawei GR5 Çıkış Tarihi ve Fiyatı

Mart ayı içerisinde 1.299 TL’lik tavsiye edilen satışa çıkacak Huawei GR5;altın, gri ve gümüş metalik renk seçenekleriyle raflarda olacak.

Teknik Özellikler
Ekran: 5,5 inç
İşletim Sistemi: Android 5.1 - L+EMUI3.1
Bellek: 2GB RAM / 16GB Memory
Kamera: 13M(F2.0)+5M
Boyutlar: 151,3 x 76,3 x 8,15 mm
Ağırlık: 158 gr
Bağlantı: WLAN, Wi-Fi 802.11b/g/n, 2.4G, GPS, USB 2.0
İşlemci: MSM8939 8-core CPU (4x 1,2GHz + 4x 1,5GHz)
Batarya: 3.000 mAh


shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net