IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Huawei (https://www.ircforumlari.net/huawei/)
-   -   Huawei Honor 6S Deşifre Edildi! (https://www.ircforumlari.net/huawei/763972-huawei-honor-6s-desifre-edildi.html)

Dream 02 Aralık 2016 23:10

Huawei Honor 6S Deşifre Edildi!
 
Huawei'nin makul fiyatlı olarak gelmesi beklenen Honor 6S deşifre edildi. İşte Huawei Honor 6S'te olması muhtemel özellikler...
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Huawei'nin bir alt kademesi olan Çin'li firma Honor, geçtiğimiz ay Honor 6X isimli modelini tanıtmıştı. Her cebe uygun fiyatıyla dikkatleri üzerinde toplayan akıllı telefonun özelliklerinde iyileştirilme yapılarak yeni versiyon Honor 6S'in geleceği kesinleşti. Cihaz hakkında net bir bilgi bulunmuyor. Ancak ortaya çıkan görüntülerde cihazın en azından çift kamera özelliğine sahip olacağını söyleyememiz mümkün.

Peki Honor 6S Özellikleri Nasıl Olacak?
Yukarıda belirttiğimiz gibi çift kamera kurulumunun mevcut. Bunun yanı sıra 5.5 inçlik FullHD ekrana sahip olabilir. Aynı zamanda 4G ve VoLTE desteği, hibrid bir SIM yuvası ve oldukça geniş bir 3340 mAh pil desteğini sunması muhtemel. Yonga setine değinecek olursak, söylentilere göre Honor 6S'in Snapdragon 435 SoC olacağı konuşuluyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Honor 6S'in Çıkış Tarihi Ve Fiyatı!
Huawei Honor 6S’in Ocak 2017 yılında piyasalarda olması bekleniyor. Uygun fiyatlarıyla cebi zorlamayan Huawei, Honor 6S'te 120 dolar ve 130 dolar arasında bir satış fiyatı sunacak.


Kaynak: Teknoport


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:35.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net