IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Huawei (https://www.ircforumlari.net/huawei/)
-   -   Huawei işletim sisteminin ismi belli oldu! (https://www.ircforumlari.net/huawei/822163-huawei-isletim-sisteminin-ismi-belli-oldu.html)

Stskeep 26 Mayıs 2019 09:46

Huawei işletim sisteminin ismi belli oldu!
 
Huawei pek çok markadan önemli ambargolarla karşı karşıya. Özellikle işletim sistemi tarafında önemli riskler yaşama ihtimali bulunan Huawei, geçtiğimiz aylarda kendi işletim sistemi üzerinde çalıştığını duyurmuştu. Geçtiğimiz günlerde Huawei CEO‘su tarafından tarihi açıklanan Huawei işletim sistemi’nin ismi belli oldu!

Huawei işletim sistemi! : Hongmeng
Çinli teknoloji devi, uzun süredir geliştirmekte olduğu işletim sistemi için ‘Hongmeng‘ ismini tescil ettirdi. 24 Ağustos 2018 tarihinde başvurusu yapılan ismin, geçerlilik süresi ise 14 Mayıs 2019 – 13 Mayıs 2029 olarak belirlenmiş durumda. Şu an için bilindiği kadarıyla geliştirilmekte olan işletim sistemi akıllı telefonlar, bilgisayarlar, tabletler, giyilebilir cihazlar, televizyonlar ve arabalar dahil olmak üzere evrensel bir platform olarak kullanılacak.

Yeni işletim sistemi tüm Android ve Web uygulamaları ile uyumlu bir şekilde çalışacak. Şimdilik bunun nasıl gerçekleşeceği bilinmese de, kullanıcılar için oldukça önemli bir detay olduğunu söyleyebiliriz. Bununla birlikte şirketin uygulama mağazası tarafında da farklı alternatiflere baktığını biliyoruz.

Alıntıdır

beston 26 Mayıs 2019 23:09

Cevap: Huawei işletim sisteminin ismi belli oldu!
 
Olması gereken de buydu!.. diğer telefon markalarından da aynısını bekliyoruz..

Android çok sıkıcıııııııı


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:07.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net