![]() |
Kuşburnu (Serinleten Ramazan Hoşafları Ve Kompostoları) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler : 2 su bardağı kuru kuşburnu 2 su bardağı toz şeker 6 su bardağı su Hazırlanışı: Kuşburnunu akşamdan suya yatırın. Sabah suyunu süzerek tencereye alın. Toz şekerini ve su koyarak orta ateşte meyveler yumuşayıncaya kadar pişirin. Süzüp suyunu servis yapın. Afiyet Olsun.. Alıntı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:12. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk