![]() |
Gekkeikan Saki Marka: Gekkeikan Alkol Oranı: %14.6 Ülke: Japonya Türü: Sake (Saki) Gekkeikan Saki (Sake), Prinç ile Su karıştırılıp mayalandırılır. Daha sonra buhar ile ısıtılıp hamur haline getirilir ardından elle yoğrulur, fıçılara konulup tekrar Su ile karıştırılır ve tekrar mayalanmaya bırakılır. Bu iki aşamalı mayalanma işleminden sonra karışım 8-10 gün dinlendirilir ve süzülüp şişelenir. Sake bu hali ile servise hazırdır. Saki servis edilmeden önce buz dolabında saklanır. Bazen ise sıcak içildiğide olabilir. Ancak genellikle Saki soğuk içilir. Prinçten yapıldığı için Amerika’da Bira sınıfına girmektedir. Japon Rakısı olarakta bilinir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: Gekkeikan Saki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ! |
Cevap: Gekkeikan Saki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elimde gekkeikan saki ile durakta bekliyorum! durakta ! okay? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk