![]() |
Kavak Üzüm:Çeşitli Anadolu beyaz üzümleri Renk:Limon sarısı Koku:Beyaz etli meyveler Tat:Canlı, meyveli ve dengesi iyi Anadolu’nun çeşitli beyaz üzümlerinden üretilen Kavak, burunda ve damakta meyveli, canlı ve dengeli bir şaraptır. Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar. İdeal servis sıcaklığı 6–8°C’dir. Ödüller: ALTINCI ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1991 1992 Gümüş Madalya BEŞİNCİ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1990 1991 Gümüş Madalya DÖRDÜNCÜ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1989 1990 Gümüş Madalya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:34. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk