![]() |
Çankaya Üzüm:Narince, Emir, Sultaniye Renk:Açık parlak sarı Koku:Taze beyaz etli meyveler ile yoğun Tat:Canlı, meyve aromaları ile damakta kalıcı, dolgun ve dengeli Türkiye’nin vazgeçilmez beyaz şarabı olan Çankaya; Tokat’ın Narince, Nevşehir’in Emir ve Denizli’nin Sultaniye üzümlerinden üretilen, zarif, meyve aromalarıyla damakta kalıcı ve dengeli bir şaraptır. İdeal servis sıcaklığı 6-8°C olan Çankaya, ızgara balık, deniz mahsullü salatalar, ızgara tavuk, domates soslu makarnalar ve taze peynir çeşitleri ile çok iyi uyum sağlar. Ödüller: VINALIES INTERNATIONALES Çankaya 2007 2008 Gümüş Madalya [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Izgara balık, deniz mahsullü salatalar, ızgara tavuk, domates soslu makarnalar ve taze peynir çeşitleri |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk