🔔 Çevrimdışı bildirim almak ister misiniz?
Bir konuya etiketlendiğinizde, özel mesaj aldığınızda, bir mesajınız alıntılandığında forumda olmasanız bile anlık bildirim almak için lütfen izni verin.
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sarafin Chardonnay
Doluca tesislerine özenle nakledilen Chardonnay üzümleri nazikçe sıkıldıktan sonra ortaya çıkan şıra, tortularıyla birlikte fermantasyonunu Fransız meşe fıçılarda tamamlayarak şaraba dönüşür. Chardonnay meraklılarının aşina olduğu, “buttery” tabir edilen kadifemsi akıcılığa sahip Sarafin Chardonnay’nin bu özelliği, bu şarapta özel olarak uygulanan “malolaktik fermantasyon” metodundan kaynaklanır. “Beyazların kraliçesi” olarak bilinen, Fransa-Bourgogne kökenli bu asil üzümün akıcı, dolgun ve güçlü yapısını Sarafin Chardonnay’nin lezzetine tam olarak yansıtabilmek ve şarabın dokusunu koruyabilmek için kısıtlı filtrasyon işlemi uygulanır. Sarafin Chardonnay, ufak boy Fransız meşe fıçılardaki fermantasyon ve eskime süresiyle birlikte toplam 12 aylık serüveninin sonunda, zengin bir buke ve kompleks bir yapı kazanır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Krema soslu beyaz etler, beyaz soslu balıklar, deniz mahsullü / kremalı ve peynir soslu makarnalar