23 Mart 2012, 03:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kanyak Kanyak ya da Brendi (Hollandaca brandewijn´in kısaltması, Türkçe: Yanmış şarap) genel olarak %40 ile 60 alkol yoğunluğna sahip olan damıtılmış şaraplara verilen genel addır. Şarabın yanı sıra bu içecek, üzüm posası ve mayalandırılmış başka meyvelerin suyu ile de elde edilebilir. Kullanımıgenelde yemek sonrası yapılır. Renklendirme işlemi genelde karamel kullanılarak yapılır. Ezilmiş meyve ya da mayalndırılmış meyve suları ile yapılmış kanyaklar bekletilmeden içilir ve genelde renklendirilmez. | |
|
Etiketler |
kanyak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |