![]() |
Bağışıklık Sistemini Güçlendiren Çay MALZEMELER 25 gram ıhlamur 25 gram adaçayı 25 gram hibiskus 25 gram kök zencefil 25 gram ekinezya 25 gram havlucan 25 gram gül hatmi 25 gram kabuk tarçın 2 su bardağı içme suyu NASIL YAPILIR? İçme suyunu cezveye aktarın. Kök zencefil, havlucan ve çubuk tarçını ekleyin. Kök bitkileri kısık ateşte kaynamaya bırakın. Bir iki taşım kaynayan çay karışımını ocaktan alın. 2-3 dakika kadar bekletin. Son olarak; ıhlamur, ada çayı hibiskus, ekinezya ve gül hatmiyi ekledikten sonra demlenmesi için 5 dakika kadar bekletin. Demlenen çayı süzdükten sonra tercihen günde üç fincan tüketin. Bağışıklığı arttırmaya yönelik olan bu çay tarifini sevdiklerinizle paylaşın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:25. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk