![]() |
Apricot [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER : ► Likör ► Cin ► Vermut HAZIRLANIŞI : 3 cl. Kayısı Likörü 4.5 cl. Cin 3 cl. Dry Vermut Bir kap İçersinde bir çay kaşığı kayısı reçeli (veya suyu) konur. Üzerine 3 cl. kayısı likörü boşaltılır ve bar kaşığı ile bir süre karıştırılır ve kokteyl çalkalama kabına boşaltılır. Üzerine 4.5cl cin ardından 3cl Dry Vermut ilave edilir ve çalkanarak iyi soğutulup servis edilir. Kalorisi yüksek tatlı bir kokteyl türüdür ve özellikle soğuk kış günlerinde tavsiye edilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:27. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk