![]() |
Bijou [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER : ► Cin ► Vermut ► Likör HAZIRLANIŞI : 3 cl. Yeşil Chartreuse Likörü 3 cl. Cin 3 cl. Kırmızı Vermut (Cinzano) Yukarıda ölçüleri verilen içkiler cam kokteyl karıştırma kabında bir damla angustura bitter katılarak soğutularak kokteyl bardağına boşaltılır. Uzunca kesilmiş bir limon kabuğu ve yeşil zeytin ile servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk