![]() |
Bombay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER : ► Konyak ► Vermut ► Absinthe ► Likör HAZIRLANIŞI : 4 cl. Konyak 2 cl. Dry Vermut 2 cl. Tatlı Vermut Absinthe Portakal Likörü Yukarıda ölçüleri belirtilen içkiler, cam kokteyl karıştırma kabında 3-4 buzla karıştırılarak soğutulur. Soğutma işlemi yapılırken içine 1 damla Absinthe ve 2 damla Portakal Likörü katılır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:29. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk