![]() |
Muz Şurubu Tarifi YAPILIŞI Muzların kabukları soyulduktan sonra dilimlenir. • Tencereye konur, üstüne 1 bardak kaynar su dökülür. • Kapağı iyice kapatıldıktan sonra 12 saat bekletilir. • Sonra, ezerek süzgeçten geçirilir. • Şeker, 1 bardak suda kaynatılıp, kestirildikten sonra, muz suyuna katılır. • 1 taşım kaynatılır. Üstünden “köpüğü” alındıktan sonra şişeleme doldurulup saklanır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:55. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk