![]() |
Boomerang [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER : ► Cin ► Vermut ► Angusruta Bitter ► Likör HAZIRLANIŞI : 3 cl. Cin 3 cl. Dry Vermut 1 Damla Angustura Bitter 2 Damla Kiraz Likörü (maraschino) Yukarıda ölçüleri belirtilmiş olan içkiler, cam kokteyl karıştırma kabında 3-4 buz ile karıştırılarak soğutulur ve kokteyl bardağına boşaltırılarak servis edilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk