![]() |
Maison Charles Kokteyl Tarifi 2 Ölçek Rom 1/4 Ölçek Lime Suyu (Misket Limon) 1/4 Ölçek Şeker Şurubu Taze Nane Pudra Şekeri Buz Nasıl Yaparım? Maison Charles kokteylini, Shaker içerisinde 1-2 dal Taze Nane yaprağını Rom ile 20 Dakika beklettikten sonra Lime Suyu, Şeker Şurubu, Pudra Şekeri ve Buz karıştırarak, Kokteyl Bardağı ile servis edebilirsiniz. Garnitür olarak Kokteyl Bardağını Nane yaprakları ve Pudra Şekeri ile süsleyebilirsiniz. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:07. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk