![]() |
Baharatlı armut suyu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Şurubu için Yarım su bardağı şeker Yarım su bardağı su 25 g karanfil 3 dal taze biberiye 1 su bardağı soda Püresi için 2 armut Yarım limonun suyu 1 tatlı kaşığı taze biberiye Baharatlı armut suyu hazırlanışı *Şurubu için şeker, su, karanfil ve biberiye yapraklarını bir sos tenceresine alın. Kaynamaya başlayınca ocaktan alıp oda sıcaklığında soğuması için bekletin. *Armutların kabuklarını soyup küp doğrayın. Armutlar, limon suyu ve taze biberiyeyi blender yardımıyla püre haline getirin. *Şerbeti, armut püresine ekleyip karıştırın. Üzerine sodayı ilave edin ve servis bardaklarına paylaştırıp bekletmeden servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk