![]() |
Vişneli Ve Hindistan Cevizli Limonata [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Vişneli ve Hindistan cevizli limonata tarifi için malzemeler 500 g vişne (Çekirdekleri temizlenmiş) 2 su bardağı toz şeker 1/2 su bardağı (100 ml) limon suyu 5 su bardağı (1 lt) su 1 adet çubuk tarçın 1 çay bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi Vişneli ve Hindistan cevizli limonata hazırlanışı Vişne; özellikle Alzheimer hastalığına iyi gelen bir besindir. İltihap ve ödem azaltıcı etkiye sahip olduğu için eklem kireçlenmelerinin önüne geçer. Vişneleri küçük parçalar halinde doğrayın. Üzerine şekeri ve çubuk tarçını ekleyin. Yaklaşık iki saat boyunca dinlenmeye bırakın. Tarçın çubuğunu vişnelerin içinden alın. Şekerlenmiş vişneleri blender’dan geçirip püre haline gelene kadar karıştırın. Vişne püresine su, rendelenmiş Hindistan cevizi ve limon suyu ekleyin. Hazırladığınız vişneli ve Hindistan cevizli limonatayı iyice karıştırıp buzdolabında soğuması için bekletin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:19. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk