IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

24Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2012, 15:47   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Nisan Ayı "Aynı Erkek Üyesi" Bahtiyar (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) ile şöyleşimizi gerçekleştirmiş bulunmaktayız;

<Deep> Merhaba Bahtiyar, nasılsın?

<Bahtiyar> Merhaba Deep, iyiyim Allaha şükür. Uğraşmaca işte, bildiğin gibi..
<Bahtiyar> Sen nasılsın?

<Deep> İyiyim kardeşim bende sağol.
<Deep> Bu ayın "Ayın Erkek Üyesi" olarak seçildin, öncelikle yeni rankını kutluyorum herkes adına.

<Bahtiyar> Teşekkür ederim. Bende ircforumlari.net kullanıcılarına; oy veren, vermeyen herkese teşekkür ederim.
<Bahtiyar> Aslında o kadar oy alacağımı tahmin edemiyordum.
<Bahtiyar> Neden diye soracak olursan, 2011 senesinin yaz ayının sonlarından itibaren, huzursuzluk adına veya "birine bulaşmak" tabirini kullanabileceğimiz konulara girmeyeceğimi ifte bulunan ve benim için değerli bir kaç kişiye söz vermiştim.
<Bahtiyar> O yüzden tahminimden öte bir anket oldu.

<Deep> Aklıma ne geldi biliyormusun
<Deep> Rankı ilk alan Chelt'di ikincide ben
<Deep> Aslında ilk rank "Ayın Bay Üyesi" idi
<Deep> Daha sonradan "Ayın Erkek Üyesi" oldu, erkek timsali gibi gezmek nasıl sence forumda:) bence güzeldi:)

<Bahtiyar> Beni pek fazla etki etmedi desem yeridir.
<Bahtiyar> Çünkü, hangi renkte olursan ol, önemli olan forum genelinde sergilediğin tavırlar ve konuya göre yorumların olacaktır. Benim fikrim bu yönde.
<Bahtiyar> Büyük iddia'm yoktu aday olurken. :)

<Deep> Biz her zaman erkeğiz diyorsun yani?

<Bahtiyar> Aynen öyle :)

<Deep> Bahtiyar kimdir, seni tanıyabilirmiyiz?

<Bahtiyar> ( Bahtiyar ) 7 Nisan 1993 Hatay/Antakya doğumlu, sakin duruşu olan ama aslında agresif yapıya sahip biridir(her ne kadar foruma fazla yansıtmasamda).
<Bahtiyar> Eğitim yıllarım uzun sürmedi. Farklı sebepleri var ama o zamanlara göre okumak istemeyişimden kaynaklanıyordu.
<Bahtiyar> Askerlik yaklaştı, devam edemeyeceğim için, geldikten sonra açık öğretimden devam etmeyi planlıyorum.
<Bahtiyar> Hem okul, hem iş anlayacağın. :)
<Bahtiyar> Uzun ve zorlu bir süreç beni bekliyor..

<Deep> Ne gibi faktörler oldu öğrenimini etkileyen paylaşmak istermisin bizlerle, özelmi?

<Bahtiyar> O an ki ruh hallerim diyebilirim. Okuldan kaçmalar, derslere girmemeler falan. Babam çok istedi devam etmemi ama ben hep red ettim. Eee uzun yıllar geçince, hata yaptığımı anladım ama olmuşla ölmüşe çare yoktur derler. Geç olsun güç olmasın misali, ileri ki zamanlar için düşüncelerim var artık.

<Deep> Zararın neresinden dönülse kardır kardeşim, hakkında hayırlı olur umarım.
<Deep> Bahtiyar real hayatında ne yapar, ne işle uğraşıyor?

<Bahtiyar> Şuanda iki iş ile uğraşıyorum. Otomotiv alanında bir iş yeri ile anlaştım. Oto alım-satım, hasarlı araç alımı vs.. O işimden fırsat buldukça, bir mimar'ın yanında büro da geçiyor zamanım. Inşa'ların öncesinde oluşan planları hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyorum. Bir program aracılığıyla çizimler falan. Yeniyim ama kısa süre de öğreneceğimi umuyorum.
<Bahtiyar> Hafta sonları da uyumaktan fırsat bulduğum kadarıyla iddaa, futbol veya köpeğimle ilgileniyorum :)

<Deep> İddaayı biliyorum zaten kardeşim sürekli kupon patlatıyoruz:)
<Deep> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'in hobileri arasındada kanka iddaa kuponu yatırmak var galiba?:)

<Bahtiyar> Kupon yatırmaktan ziyade, onun ki iddaa bayiilerine yatırım/bağış gibi nitelendirebiliriz. Yaptığı kuponların tutmaması ve yatırdığı yüklü miktardaki rakamları düşünecek olursak, şahsen aklıma başka bir şey gelmiyor :)

<Deep> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
<Deep> kanka bu konu hakkında ne diyorsun peki?

<Bahtiyar> Ne diyebilirim ki, adam iddaa hastası. Kuponları tutmuyor diye kılık değiştirerek bayii'lerde boy gösteriyor. Herşey ortada, yine de "basacam, basacam" diyor. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] deyimi ile; "Hasta bu adam Azizim !"
<Bahtiyar> ::))

<Deep> Onun neyi var ha! iddaa ile kafayı bozmuş okay?
<Deep> Ama kanka kılık değiştirsede yakaladık, bizden kaçmaz.
<Deep> IRC ile tanışman nasıl oldu kardeşim birazda bundan bahsedermisin?

<Bahtiyar> 2005 yıllarıydı, hemen hemen herkes gibi cafe'lerde gördüğüm mIRC programlarından giriş yaptım. Ama tam o sıralarda babamın kararıyla eve bilgisayar ve internet bağlattık. İlk önce öz abim mynette bulunan özel odalara giriş yapardı ve kavramaya başlamıştı. Daha sonra bana hevesle anlatırdı. Bende girmeye başladım. Abim, okuluna devam edeceğini ve net'e zaman ayıramayacağını söyleyip bırakmıştı. Ben ise,
<Bahtiyar> #Caldion kanalı vardı, yalnış hatırlamıyorsam. O kanalda bulunan bir sop vardı, Recep abi diye. Herkes abi olarak görürdü. Tabi ki, o zamanlar daha 11-12 yaşlarındaydım. Dediğim gibi merak edip giriyordum. 2006 yıllarının yaz aylarıydı, help'e ilgi duymaya başladım.
<Bahtiyar> Help ile ilgili bilgi toplamaya, komutları kavramaya başladım. Daha sonra mantığını öğrendim. Aradan 1 yıl kadar geçtikten sonra tamamen bir helper'dim, herşeyi bilen bir helper. O sıralarda eğer yalnış hatırlamıyorsam helpsop adayı olmuştum 1 haftalık helpsop maceramdan sonra ise yönetim değişikliği oldu. Klasik mynet olayları.. O olaydan sonra da silindim.
<Bahtiyar> Yine uzun zaman geçti ve Swat gelmişti sanırım help yönetimine, onun yönetiminde helper olmuştum..
<Bahtiyar> Eee tabi, herkesin bildiği üzere yönetim sık sık değişiyordu. Ve yine yönetim değişikliğinin kurbanı oldum. Son olarak ise mynette OLderman zamanlarında helperdim. Ama kısa süre sonra o da dağılınca.
<Bahtiyar> Help'ten çok soğudum haliyle.
<Bahtiyar> Ondan sonra ise, kapasitesi 30-50 arası sunucularda sunucu sorumluluğu, help sorumluluğu görevleri aldım. Onları da gerçekten hatırlamıyorum. Çünkü, çok uzun zaman geçti.
<Bahtiyar> Göz açıp kapayana kadar da 2010 yılına gelmişiz, o yılları hatırlıyorum. 2010 sonlarında Web'e meraklandım. vBulletin'e girişim tam olarak 2011 başlarıydı. Ve git gide kendimi geliştirdim.
<Bahtiyar> Birşeyler öğrendikçe, heveslerim daha da çok arttı ve vBulletin alanında bu zamana kadar çok ciddi adımlar attım ve atmaya da devam edeceğim.
<Bahtiyar> Araya mirctr.org'u sıkıştırmam gerekirse de :) 7 aylık bir süreçti ve çok iyiydi. Web alanında çeşitli dallarda yine deneyimlerim oldu ve katkı sağladığımı düşünüyorum.
<Bahtiyar> Soulfly gibi bi insanı tanıdım, iyi kötü bir çok zamanlarımız oldu kısa süreçte ve ondan da bir çok şey öğrendim.
<Bahtiyar> Biraz uzun oldu ama idare et. :)

<Deep> Estağfurullah kardeşim.
<Deep> Böylece tüm IRC bilginide öğrenmiş olduk.
<Deep> Vbulletin'e merak sardığını biliyoruz, ona ne zaman başladın ve nasıl oldu ilgi duyman?

<Bahtiyar> Kısaca cevabını vermiştim üst kısımda. Ama yine de, bir kaç kelam yazıp anlatayım.
<Bahtiyar> 2011 başlangıcıydı. Regex(Ongun) sayesinde girdim ilk olarak vBulletin'e. İlk önce eklenti kurmamı öğretmişti. Bir kaç defa gösterdikten sonra, gerekse çevremdeki vBulletin ilgilileri, gerekse de google üzerinden araştırmam sayesinde vBulletin'e ilgi duymaya başladım Daha sonra ise, sorunları nasıl çözeceğim hakkında bilgi toplamaya başladım.
<Bahtiyar> Aklıma IF'te ücretsiz bu işi kullanıcılara yapma kararı aldım son olarak. Ve IF üzerinde bir çok kişinin forumunun kurulumunu, teknik açıdan eksiklerini tamamladım.

<Deep> IRCForumlari.Net ile tanışman nasıl oldu peki?

<Bahtiyar> 2008 yılında tanıştım ircforumlari.net ile. ExeL sayesinde tanıştım, kayıt olmuştum onun sayesinde. Ama o zamanlarda forumlara ilgi duymuyordum. Bir kaç defa girip, bir kaç konu okuyup çıkıyordum.
<Bahtiyar> Veya sunucu açtığım zamanlar olmuştu, onların tanıtımını yapmak için giriyordum.
<Bahtiyar> 2010 yılında tamamen giriş yapmaya başladım IF'e(kalıcı olarak). Hatta bazı kullanıcılar forumda benim ExeL olduğumu sanıyorlardı. Ama benim IF üzerinden bir kaç kullanıcı ile konuşmuşluğum var. Bunu iddia edenleri gördükçe sadece gülümsüyordum. Çünkü, kimseye bir şey kanıtlamam gerekmiyordu.
<Bahtiyar> Yine de, böyle bir durumu kabullenmedim, kabullenmem de. ExeL ve benimle telefonda konuşan bazı kullanıclar var. Onlar zaten bu durumu yalanlayıp, gereken cevabı vermişlerdir.
<Bahtiyar> Her neyse..
<Bahtiyar> IF üzerinden bazı kullanıcılar ile tanışmaya, forum içerisinde bazen konu açıp bazen de konulara yorum yaparak bazı insanların beni tanımasını istedim.
<Bahtiyar> Ve öyle oldu açıkçası. Ben çoğunlukla forumda, kullanıcıların gerek yorumları, gerekse de tavırları ile tanımaya çalıştım. :)

<Deep> Buradan tanışıp real hayatta görüştüklerin varmı peki kardeşim?

<Bahtiyar> IF'ten yok ama olacak önümüzdeki Haziran itibariyle.. Ama başka platformlardan tanısıpta realde görüştüğüm bir çok insan var.

<Deep> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'yı tanıyorsun değilmi?

<Bahtiyar> Evet, o da bana çok yakın. Kendisiyle görüşeceğim. Help alanında yetenekli bir arkadaşımız. İleri ki zamanlarda dostluğumuzu/arkadaşlığımızı real'e dökeceğiz inşallah. :)

<Deep> Hatayda 1.5 senem geçti benimde
<Deep> @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'ya da söylemiştim asi nehrini görünce çok büyük hayal kırıklığına uğradım
<Deep> Neden ilgilenilmiyorki?
<Deep> Aslında turistik açıdan çok önemli bir şehir

<Bahtiyar> Son zamanlarda ilgilenildi, son halini görmen gerekiyor. Park yeri düzenlendi falan, çok iyi bir görünüme kavuştu. Zaten onunla ilgili bir proje var, hayata geçirilen. O köprü'ye yakın yerlerde iş yerleri ve alış-veriş merkezi kuruluyor.
<Bahtiyar> Artık bir düzene ihtiyacı vardı gerçekten.

<Deep> Lokantalar felan var zaten çevresinde ben orada iken düzenliyorlardı oturma yerleri felan yapıyorlardı değerlendirmeleri güzel olur
<Deep> Tarihi bakımdan çok önemli bir şehir.
<Deep> St. Pierre kilisesine bayılmıştım
<Deep> Kuyuya su koyuyorsun taşmıyor, su alıyorsun eksilmiyor baya ilginçti:)
<Deep> Birde oradaki mağaradan sanırım Hz.İsa'yı kaçırmış Hz.Meryem diğer ucu İskenderun'daki ayrık kaya diyorlar doğrumu öyle bişey bilgin varmı?
<Deep> Koskoca dağ bir kişi geçecek kadar ayrılmış birbirinden
<Deep> Çok etkilenmiştim görünce.

<Bahtiyar> O konu da bir bilgim yok. Olabilir, araştırmak gerekiyor. Çünkü, daha benim bile görmediğim tarihi yerleri var.
<Bahtiyar> Evet, daha çok arap ülkeleri tarafından beğeniliyor tarihi yerler. Ve gerçekten çok gezilebilecek tarihi yerleri var ama bazı büyük şehirlerden uzak olduğu için pek rağbet yok.

<Deep> Görülmeye değer bir yer.
<Deep> [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
<Deep> Bu konu hakkında ne diyorsun peki kardeşim?
<Deep> Hala devammı domain avına :DDDD

<Bahtiyar> Ahaha, gerçekten güzel bi gündü. Ara da bir domain avına çıkıyorum. Ama jenerik domain aramaları yapıyorum. Bazen büyük sunucuların kullandığı alan adları ile ilgilenmiyorlar, ne zaman düşeceklerinden bile haberleri olmuyor. O düşünce ile arama yapıyorum. :)
<Bahtiyar> Evet, hala devam ediyorum. :)

<Deep> Peki kanka @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile aranızdaki bağ hakkında bahsetmek istiyorum birazda.
<Deep> Ne tür bir arkadaşlık yolunda ilerliyorsunuz çözemedim ben
<Deep> aşlsmfasd

<Bahtiyar> O da aslında karışık. Sebebi ise, ruh halimize göre sohbetimizi/geyiğimizi yapıyoruz. Kimi zaman insanların hoşuna gitmiyor. Hani, sohbete kaptırdığımızda kendimizi ilginç diyaloglar çıkıyor. Ama sonucunda hoş sohbet çıkıyor ortaya. Herşeyin dışında sevdiğim biri.
<Bahtiyar> Bu zamana kadar yalanını, yalnışını görmedim şahsen. Ve dostluk anlamında kazandığım iyi niyetli insanlardan.

<Deep> Evet kardeşim iyidir onada takılmadan edemedim rahat edemiyorum yoksa.
<Deep> Vaktini bize ayırdığın için teşekkür ediyorum
<Deep> Real hayatında başarılar dilerim kardeşim.

<Bahtiyar> Bende takılmadan yapamıyorum, seviliyor. Adam king, adam webmaster! Sonuçta. :)
<Bahtiyar> Yeniden, bana oy veren/vermeyen bütün IF kullanıcılarına teşekkür ediyorum. Ayrıca, samimi sorularından dolayı sana da çok teşekkür ederim.

<Deep> Rica ederim kardeşim.

<Bahtiyar> Herkese hayırlı günler diliyor, herşeyin hayırlısının olmasını temenni ederim.
<Bahtiyar> Esen kalın.

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Nisan 2012, 15:54   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Güzel röportaj olmus.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 13 Nisan 2012, 15:57   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel olmus

 

Alt 13 Nisan 2012, 15:57   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Güzel olmuş elinize sağlık.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 

Alt 13 Nisan 2012, 16:02   #5
_No_ExiT_
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Röportajı okudum ama malum konuda teessüflerimi bildiriyorum sana kardeş, anladın sen onu.

 

Alt 13 Nisan 2012, 16:09   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Çok güzel bir röportaj olmuş ellerinize sağlık.

 

Alt 13 Nisan 2012, 16:11   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Röportaj Vermekte Erken Pes Ettin !

Yolun,Bahtın Açık Olsun Kardeşim..

 

Alt 13 Nisan 2012, 17:18   #8
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Hoş kareler !

 

Alt 13 Nisan 2012, 23:53   #9
Çevrimdışı
~ Zirvala.Com ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Güzel bir söyleşi olmuş.Yalnız dikkatimi bişey çekti , arada benim iddia hastası olduğum söylenmiş.Bir önceki ay 380 TL di sanırım bağışım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
D..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a güzel söyleşi için teşekkür ederim.

__________________
Tanrı'nın Şımarık Çocuğu..

Zirvala.com - Sohbet ve muhabbetin adresi..
 

Alt 14 Nisan 2012, 00:22   #10
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi




Bende onu diyorum işte, senin ki bağış olarak nitelendiriyoruz artık. Abi hani tuttursan neyse, eyvallah diyecez. Ama tutmuyor, olmuyor, yapamıyorsun.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
rgvrwtgbrthbrw

 

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
erkek, yle


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayın Erkek Üyesi miZah ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 23 02 Mart 2012 11:13
Ayın Erkek Üyesi Deep ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 24 21 Aralık 2011 18:37
Ayın Erkek Üyesi Chelt ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 24 06 Kasım 2011 16:55