IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

46Beğeni(ler)

Yeni Konu aç Konu Kapatılmıştır
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mayıs 2012, 23:00   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




<Ocean> Merhaba, Emre nasılsın ?

<Kacak> Merhaba, Samet sağol idare eder sen nasılsın?

<Ocean> teşekkekkür ederim ben de iyiceyim, Bu ayın "Ayın Erkek Üyesi" olarak seçildin, öncelikle seni kutluyorum herkes adına. Adil bir oylama olduğunu ve kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum. Bu konu hakkında bize ne söylemek istersin ?

<Kacak> Ayın erkek üyesi, aslında rank altında ki isim biraz absürt duruyo sadece 1 aylığa mı özel bu erkeklik kavramış da değilim : )
Maksat eğlence olsun, real sıkıntılarımızı aşıp sosyal platformlarda stres attığımız bu dönemlerde güzel aktivite aslında, oy veren ya da vermeyen sonuç olarak bu yarışmada emeği olan herkese teşekkür ediyorum..

<Ocean> evet eminim ki seni daha çok ayın erkek üyesi olarak göreceğiz : ) biz de oy veren / vermeyen tüm arkadaşlarımıza buradan teşekkür ediyoruz. peki Emre kimdir, ne iş yapar, neler yapmaktan hoşlanır, tanıyabilirmiyiz seni ?

<Kacak> Emre kimdir?Kısaca; Emre meslek yüksek okulunu ittire kaktıra bile bitirmeyen ve o sebepten askerliğine 3 yıl geciklemeli 90/1 tertip düzenlenmiş olup ve bu görevi Siirt Pervari'de bitiren bölüğünde ve timinde gazi arkadaşları bulunan, bunun için psikolojik destek almışta olan bir takım, ayarları çabuk bozulabilen aslında sıcak kanlı ve gülümseyi özleyen..
Ve Mobilya Aksesuar İmalar ve Pazarlama işi ile uğraşan zaman zaman imalathane de ve zaman zaman şehir şehir gezen, kendine en yakın bildiği Muzur isminde road fighter cinsi köpeği olan Sakarya da ikmaet eden biridir : )

<Ocean> ah askerlik günleri, o muhabbetler hiç bitmez değil mi : ) bende bu ittire kaktıra okumak durumundan dolayı 2 yıl geç gitmiştim askere : ) 89/1 tertip olarak. Ayrıca mesleğin dikkatimi çekti, bizim Bursa'da en yaygın olarak yapılan işlerden birisi Mobilya, İnegöl belki gelmişliğiniz bile vardır buralara.

<Kacak> Askerlik muhabetlerini mümkün olduğunca yapmam ya da ne bileyim o konulara girmek bile istemiyorum aslında bu bende ters etki yaratıyor : ) Sıkıntılı bir dönemdi..
Evet, Bursa - İnegöl dediğin gibi mobilya sekteründe çok hızlı ve büyümeye devam etmekte olan bir ilçe..Her hafta gelirim İnegöl'e ordan Zigon ve Orta sehpa ticareti yapmaya..

<Ocean> Eh kısmet olursa, bir gün görüşürüz misafirimiz olursun Bursa'da diyelim : ) Peki, IRC ile tanışmanız nasıl oldu ? sonrasında IRCForumları ile.

<Kacak> İnşaAllah tabi biz geliriz, siz gelirsiniz..
IRC ile tanışmam İstanbul'da ikamet eden bi arkadaşım var IF'de kendisi yoktur ama onun sayesinde oldu diyebiliriz, beni şu meşhur Mynet'e taktı : ) o zamanlarda takvimler 90'lı yılların sonuncu senesiydi : ) CR ve Unreal serüveninde yakın takipçisiydim ben IRC'in help kısmınla ilgileniyordum daha çok..
O ismi geçen şirketin'de help departmanında bulunmuşluğumuz vardı..
IRCForumları ile tanışmama sebep olan kişi de benim sanal ortamda tanıdığım özü de sözü de bir olan benim için bende yeri suit olan Rodrigo abi'mdir.Bana çok şey kattı emeği de çoktur bende bu işlerde
Fakat oturup fırsatım olduğunda düşündüğümde, öğrendiklerimizin hepsinin aslında boş olduğunu anlayabiliyorum.
Neden dersen?Ben şunu gördüm Samet, bir insan da sanal kaygı olmayacak..
Ve ben bu sebeplerden dolayı ismi geçen o şirket tekrar versiyon değiştirdiğinde artık son noktayı koymuştum IRC'e.Aktif olduğum tek ortam forum siteleri şuanda..

<Ocean> anlıyorum şuan yeni açmış olduğunuz bir sunucu var sanırım chatgunlugu.net , kendi aranızda takılabileceğiniz marjinal arkadaşlardan oluşan bir ortam mı yapmayı planladınız ?

<Kacak> Aynen dediğin gibi, o fikirde bahsettiğim Rodrigo rumuzlu abi'mden geldi ben sadece isim babasıyım : ) ve gayette sakin ve nezih bir ortam bana göresi..
Zaten yapı olarakta pek sevmem çok kalabalık ortamları az olsun öz olsun mantelitesi..

<Ocean> hayırlı olsun diyelim o halde, kuru kalabalık olacağına az olsun öz olsun mantığı çok mantıklı ve doğru bir uygulama biçimi olmuş bence de.
Peki, IRCForumlari'nda sevdiginiz, en iyi arkadaslarim veya bana kazandirdiklari diye nitelendirebileceginiz kimler var ?

<Kacak> Kazık bir soru : ) burda kimseyi atlamamak lazım gönül kalır : )
Rodrigo var yine listemin en üstünde, bana kazandırdıkları yazdığım gibi yukarda..
Mizah var, Mehmet benim IF'de kanımın en çabuk ısındığı üyelerdendir, sebebi heralde Sakaryalı oluşumuz..
Nonserviam var, Ömür uzaktan uzağa ayar olurdum elemana sonra tanıdım adam gibi adamdır oda..
Coder var, Mustafa kendimi görüyorum ona bakınca ya da ben öyle görüyorum sessiz ve kafasına göre oluşundan..
Ruj vardır, bir çok kişi tanır Müge bu arkadaşım da Sakaryalı ve hatta ben bu arkadaşı IRCForumları'na üye olmadan da önce tanışıyorduk sen kimdin falan fişman derken uyandık işleri : ) nerden tanışık olduğumuzu..Bu kızda çılgındır..
yagmuR vardır, Sağanak gibi şimşekleri çaktırırda, göğü içinde inletir..
Sonra yine Deep var, Murat bizim Turat : ) çok iyi sevişirdik bu arkadaşımla da Mynetten tanışırız
Sonra yine Bora var, forumun abilerinden takdir'e şayandır..
ArsenaL var, Doğukan Deep ile ortak arkadaşlarımızdan çok eskidir, ama bende hep yenidir.
Gajul vardır, tarih bilgisine hayran olduğum ansiklopedi gibi adamdır vesselam..
dreamy, bu kız çok küçük gibi insanları yıllar yaşlandırır ama onu çocuklaştırır gibi : ) baştacıdır..
Simge, bu arkadaşımızda ''Ayın Bayan Üyesi'' sanki başka yokmuş gibi severim çokça..
Sevda vardır, yazılarını takip ettiğim GuzeL ile birlikte iyi bir ikilidir..Bi kopukluk söz konusu özlendiler sadece..
Ve yine listemde olan Nigar, bu arkadaşımızıda tanırım Mynetten bu arkadaşımında kalemi sağlam yazar yüreği dert görmesin.
Crop var, Eylem bu kızında senkronu kaçık : ) kendi halindedir..
Çalıkuşu var, Türk film'i gibi baktığımda Alyazmalım aklıma geliyor : )
Varsa eğer atladığım affola..

<Ocean> İsimlerini saydığın tüm arkadaşlar zaten kaliteli, özü sözü bir insanlar. böyle arkadaşlar edinmek güzel bir duygu ve değer. Müge'yi listede görünce aklıma geldi, birer kahve içip selamlaşmaya nail olmuştuk kendisiyle Bursa'da kulakları çınlasın. unuttuğumuz kimseler, kusura bakmasın diyelim o halde.

<Ocean> ayrıca üye resimleri bölümünde çokta şık bir resmini görmüştük. sevgili yengemiz ile. sanırım yakın bir zamanda düğün filan bekliyor bizi ?

<Kacak> Gündem yapmak değildi aslında amacım hayır duaları almaktı miZah adına : ) darısı bekar arkadaşlarımızında başına diyorum..
Evet bir nişan yaptık nasip olursa eğer düğün'de Eylül de olacak Allah izin verirse..

<Ocean> şimdiden Allah mutlu mesut etsin, bir yastıkta kocayın inşallah. kısmet olursa, durumlar ve zaman imkan verirse, inşallah beraber oynarız, forumdan katılan arkadaşlarımızda olur kesinlikle diye düşünüyorum. dediğin gibi darısı bekar arkadaşlarımıza e bide benim başıma tabi ki eheh. yaş kemale ermeden, mutluluğa ermek lazım


<Ocean> forum üyelerine, arkadaşlarına ve eski bir helper olarak yardım sever, irc'i hala ayakta tutmak için çalışan helper arkadaşlarımıza söylemek istediğin, iletmek istediğin birşey var mı buradan ?

<Kacak>
Sosyal ortamda bulunup paylaşımlarda bulunan, hatta birilerine bişeyler öğretmeye çaba sarfeden insanlarda dahil; bu parmaklar iş yaparken klavye üzerinde sanal kaygıları unutup ve bu aktivitenin borsa ya da hisse senedi alıp satmaya benzemediğini söylemek istiyorum..
Oy kullanıp ''Ayın Üyesi'' adı altında gerçekleşmeye sebep olan bu röportaj için ise bütün forum kullanıcılarına da teşekkürler.

<Ocean> çok güzel bir kapanış cümlesi oldu bu tebrik ediyorum : ) vaktini bize ayırdığın için teşekkür ederiz, hayatında başarılar diliyorum.

<Kacak> Ben teşekkür ederim eyvallah, sana da arkadaşım..

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Mayıs 2012, 23:04   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Güzel bir röportaj olmuş, elinize sağlık.

Emre beni etiket etmeyi bırak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


ÇALIŞAN; Hata Yapar
ÇALIŞMAYAN; Dedikodu Yapar
ASİL İNSAN; İdare Eder
ACİZ İNSAN; Şikâyet Eder
BASİT İNSAN; İftira eder
DÜRÜST İNSAN; Sabreder...
 

Alt 23 Mayıs 2012, 23:27   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




sevgili Ocean ve Emre güzel röportaj olmuş yureginize saglık..

yagmuR vardır, Sağanak gibi şimşekleri çaktırırda, göğü içinde inletir..bir cümlede ne güzel ifade etmişsin,tesekkur ederim.insanların birbirini tam olarak tanımadan,ruhlarının tanışması durumu bu olsa gerek Emre..özel hayatında yakaladığın mutluluğun bir ömür boyu sürmesini dilerim.fazlasıyla hakediyorsun cünkü.) her seyin en güzeli senin olsun.

 

Alt 23 Mayıs 2012, 23:28   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Emeğinize sağlıkkk gençlerr keyifliydi..

 

Alt 23 Mayıs 2012, 23:29   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Foruma ilk geldiğimden beri beyfendiliğini ve çizgini hiç bozmadın, bu nedenle mesafeli-samimi olarak düşündüm hakkında hep. Seni tanımak güzel @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
Rabbim her şeyi gönlüne göre versin, başarı ve mutluluk seninle olur umarım hep.

 

Alt 24 Mayıs 2012, 00:01   #6
Çevrimdışı
Ay
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Beyefendiliği ile forum geneline örnek davranışlar sergilen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımı daha yakından tanımak güzeldi (:

Allah mutluluğunu daim kılsın, sevdiklerinden ayırmasın, hayallerin gerçek olsun...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Çok güzel bi röportaj olmuş, soranada cevaplayana da teşekkürler.

 

Alt 24 Mayıs 2012, 00:30   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Hoş kareler !

 

Alt 24 Mayıs 2012, 02:38   #8
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




Guzel roportaj olmus ellerinize saglik, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seviliyorsun kardesim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 

Alt 24 Mayıs 2012, 08:31   #9
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




emeğinize sağlık keyifli olmus.

 

Alt 24 Mayıs 2012, 10:13   #10
Çevrimdışı
Ein
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ayın Erkek Üyesi "Kacak" ile Söyleşi




İkinizinde emeğine sağlık, kısa ve öz olmuş.
Mutluluklar dilerim bende, Allah tamamını erdirsin.

 

Konu Kapatılmıştır

Etiketler
ayın, erkek, ile, kacak, söyleşi, Üyesi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ayın Erkek Üyesi esekherif ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 74 09 Ağustos 2014 11:53
Ayın Erkek Üyesi Bahtiyar İle Söyleşi Deep IF ÜYE Röportajları 16 03 Ağustos 2012 11:45
Ayın Erkek Üyesi Deep ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 24 21 Aralık 2011 18:37
Ayın Erkek Üyesi Chelt ile Röportajımız SNOOPY IF ÜYE Röportajları 24 06 Kasım 2011 16:55