IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07 Nisan 2019, 19:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kutsal Suyun Takdisi




Yeri ve göğü yaratan,
Rab’bin adı yardımcımızdır.
Ey Tanrı’nın yarattığı tuz, yaşayan † Tanrıyla, gerçek † Tanrıyla, kutsal † Tanrıyla, yaşam veren güçleri geri gelmesi için Elişa tarafından suya dökülmeni buyuran Tanrıyla sendeki kötü ruhları kovuyorum. İnananlara kurtuluş vasıtası olman için; senin kullanan herkesin ruhuna ve bedenine şifa vermen için; serpildiğin yerlerdeki habis görünümleri, kötülükleri kovalaman ve defetmen için; dirileri, ölüleri ve dünyayı ateşle yargılamak için gelecek olan tarafından, hüküm giymiş murdar ruhları ve şeytani hileleri çıkarman için sendeki kötü ruhları kovuyorum. † Amin.
Dua edelim. Her şeye kadir ve ebedi Tanrı, sana alçakgönüllülükle yalvarıyoruz, ölçülemez şefkatin ve sevginle yarattığın bu tuzu kutsa † ve onu kullananların akıllarına ve de bedenlerine bir şifa kaynağı olması için insanoğlunun kullanımına ver. Değdiği ya da serpildiği şeydeki murdarlığı temizle ve onu kötü ruhların saldırılarından koru. Rab’bimiz Mesih’in aracılığıyla. † Amin.
Ey Tanrı’nın yarattığı su, her şeye kadir Peder Tanrı † adına, Oğlu Rab’bimiz Mesih † İsa adına ve Kutsal † Ruh’un kudretiyle sendeki kötü ruhları kovuyorum. Düşmanın tüm güçlerini kaçırman ve şeytanla birlikte düşmüş meleklerinin kökünü kazıyıp alt edebilmen için; dirileri, ölüleri ve dünyayı, ateşle yargılamak üzere gelecek Rab’bimiz Mesih İsa’nın gücüyle kötü ruhları senden kovuyorum
Dua edelim. Ey Tanrım, insanoğlunun kurtuluşu için en büyük gizemlerini bu maddenin, yani suyun üzerine kurdun. Dualarımızı şefkatle duy ve kutsamanın kudretini † birçok çeşit arındırma için hazır edilmiş bu elementin üzerine dök.
Bu yaratın, kötü ruhları kovmak ve hastalıkları gidermek için gizemlerinin hizmetinde kullanılacak ilahi lütfun bir vasıtası olsun. Böylece imanlıların evlerinde ve diğer binalarında, üzerlerine bu suyun serpildiği her şey murdarlıktan arınsın ve tüm kötülüklerden kurtulsun. Bu mekanlarda hastalıklı nefesin ve hastalık barındıran havanın kalmasına izin verme. Pusuya yatmış düşmanın hileleri boşa çıksın. Burada yaşayanların güvenliğine ve huzuruna gelecek herhangi bir tehdidin bu suyun serpilmesiyle kovulmasını sağla ki kutsal adının anılmasıyla sağlanan şifa tüm saldırılara karşı korunsun. Rab’bimiz Mesih’in aracılığıyla. † Amin.
Burada rahip tuzu suyun içine haç şeklinde dökerek der ki:
Şimdi, tuzun ve suyun karışımı oluşsun † Peder, † Oğul ve Kutsal Ruh † adına. Amin.
Rab sizinle olsun.
Ve sizin ruhunuzla.
Dua edelim. Ey Tanrım, fethedilemeyen Yaradan, yenilmez Kral, her zaman şanlı Muzaffer, bize hükmetmeye kararlı güçleri kontrol altında tutuyorsun, öfkeli düşmanın zalimliğini bastırıyorsun, şeytani düşmanımızı kudretinle eziyorsun. Ya Rab, sana alçakgönüllülükle ve korkarak dua ediyoruz , yarattığın bu tuz ve suya lütufla bakmanı istiyoruz. Onun üzerine şefkatinin nuruyla parla. Sevginin tertemiz damlalarıyla onu kutsa ki bu tuz ve su senin kutsal adını zikrederek her nereye serpilirse murdar ruhların tüm saldırılarını saptırsın ve zehirli yılanın dehşetini dağıtsın. Ve her nerede olursak olalım, şimdi senin yardımını dileyen bizlere Kutsal Ruh’u armağan et. Rab’bimiz Mesih’in aracılığıyla. Amin

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kutsal suyun takdisi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kutsal Ayinden sonra Kutsal Bakire Meryem’e Dua PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 24 Aralık 2018 11:31
İlahi Bilgeliğin Tahtı, Kutsal Rab’bimizin Kutsal Başına Dua PySSyCaT Dualar (Hristiyanlık) 0 22 Aralık 2018 16:59
Tambomachay Nedir - Tambomachay Hakkında - Kutsal Su Mekanı - Kutsal Su Mekanı Lcia Felsefe 0 03 Şubat 2015 11:16
Kutsal, Kutsal, Kutsal (Kadosh) Lady Hristiyanlık 0 09 Haziran 2010 08:56