IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Nisan 2011, 09:11   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Eski Sevgiliyi Unutma Zamanı





Eski erkek arkadaşınızla ilişkinizi belirli bir seviyede tutmak sanıldığı kadar da zor değil. Tabii en yakın kız arkadaşınızla birlikte olmak için sizden ayrıldıysa veya üçünüz de aynı ofiste çalışıyorsanız kendinizi kontrol altında tutmanız biraz, zor olabilir! Ama inanın hiçbiri dert değil.
Sakin kalarak asaletinizi koruyun çünkü zaman her şeyin ilacıdır. En önemlisi geçmiş yerine geleceğe odaklanırsanız ayrılık sizin için sorunsuz ve daha az can acıtıcı olacaktır.

Eski sevgiliniz sık sık aklınıza geliyorsa: bu günleri en az üzüntüyle atlatmak için yapabileceklerinizi derledik.




Sinirli olduğunuz anlarda kendinizi sevgilinizi hatırlatacak her şeyi çöpe atarken bulabilirsiniz. Ama bunu kesinlikle yapmamalısınız çünkü öfkeniz geçtiğinde pişmanlık duyma ihtimaliniz yüksektir. Karakterinizin etrafınızdakiler tarafından dengesiz ya da agresif olarak algılanması isteyeceğiniz son şey olur herhalde.


İğneleyici e-postalar ve kızgınlığınızı dile getiren mesajlar yollamayın. Ortak arkadaşlarınızla bir araya gelip arkasından konuşmayın. Altını çizerek tekrar söylüyoruz ilişkide hatalı olan taraf o olsa da, negatif davranışlarda bulunmak sizin zararınıza olur. Ayrılığı kabullenemeyip psikolojik sorunları olan eski kız arkadaş konumuna düşmek de sizin için utanç yerici olabilir.




Evet, etrafınızda bunun güzel örnekleri olabilir ama biraz, zaman geçmesini bekleyin. Ayrılığın ardından onu çok özleyip "tek bir kahveden ne çıkar ki" diye düşünebilirsiniz.
Yanlış! Hele ki onu hâlâ seviyorsanız arkadaş kalmanız imkânsızdır. Bu durum ancak ayrılığınızın üzerinden biraz, zaman geçtiğinde gerçek olabilir. Yine de hâlâ arkadaş kalmak istiyorsanız kendinize şu soruları sorun: "Çok mu yalnızım?". "Eski alışkanlıkları ve anılarımızı özlüyor muyum?" İnsan sevgilisinden ayrılınca birlikte geçirdiği en mutlu anlar gözünün önünden gitmez. Bu son derece doğal olsa da kendinize acı çektirmeyi bir kenara bırakın. Hayatınıza odaklanın ve sizi sevenlerin desteğini almaya bakın. Kendinizi sevmeyi unutmayın.






Beraberken gittiğiniz barlara, kafelere gidip onunla "karşılaşmak" mı istiyorsunuz? Diyelim ki karşılaştınız inanın onu gördüğünüzde kendinizi eskisi gibi harika hissetmeyeceksiniz. Zaten bu pek de karşılaşma sayılmaz. Sonuçta o mekana eski sevgilinizin orada olacağını tahmin ederek gidiyorsunuz. Anlıyoruz, eski alışkanlıklarınızı, ortak arkadaşlarınızı biranda silip atmak kolay değil ama tek hamlede tüm bunlardan kopmayı deneyin. Çünkü arkadaşlarını gördükçe eski günleri unutmanız çok daha zorlaşacak.

HADİ TOPARLANIN ARTIK

Ayrılık sonrası toparlanmak için size üç hafta veriyoruz. Bu süre içinde alkol alabilir, bol bol çikolata ve abur cubur yiyebilirsiniz. Ama bir yerde durmayı bilin. Mutsuzluğun sizi şişmanlatmasına izin vermemelisiniz. Spor yapmaya başlayın, sağlıklı beslenin. Yoga bu süre zarfında iyi bir seçim olabilir, meditasyon yaparak enerjinizi yükseltebilir ve kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz. Unutmayın siz yüzde yüz sevgiyi hak ediyorsunuz. Eski erkek arkadaşlar enerjinizi alıp götürüyorlar ve emin olun bunu hiç mi hiç hak etmiyorlar. Çok basit, eskiden sizin hayatınızdaydı şimdi değil. Birlikte geçirdiğiniz güzel günleri tebessümle hatırlayın, size karşı bir hatası olduysa affedici olun.
Duyduğunuz kin sizi hiçbir yere taşımaz. Unutmayın huzur en önemlisi...

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
eski, sevgiliyi, unutma, zamanı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eski Sevgiliyi Geri Kazanamak İçin Yalvarmayın Desmont Aşk ve İlişkiler 0 22 Ocak 2015 22:33
Eski Sevgiliyi Görünce Ne Hissedersiniz? Lcia Aşk ve İlişkiler 0 22 Aralık 2014 19:03
BİM'de eski sevgiliyi görmek N999 Komedi ve Mizah 3 19 Ocak 2012 15:16
Facebook, eski sevgiliyi yenisine göstermeyecek! pyracantha IF Ekstra 1 07 Kasım 2010 15:14