IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF Ekstra (https://www.ircforumlari.net/if-ekstra/)
-   -   IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK! (https://www.ircforumlari.net/if-ekstra/499857-izmir-uyuma-sehidine-sahip-cik.html)

Slipknot 09 Ağustos 2012 22:28

IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Tüm şehitlerimiz için tüm IZMİRLİLER 12 Ağustos Pazar Günü Saat 13:00-16:00 Arası Gündoğdu Meydanında binler onbinlerce kişi toplanıyoruz. Eğer forumdan katılacak,katılmak isteyen arkadaşlar vardır mutlaka. Tüm şehitlerimizin ailelerine başsağlığı ve Allah'tan sabır,şehitlerimizin mekanı cennet olsun.. Desteklerinizi esirgemeyin lütfen..

Nava 09 Ağustos 2012 22:32

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Bir İzmirli olarak bende pazar günü orada olacağım.
Tüm şehit ailelerin tekrar başı sağ olsun.

Kalemzede 09 Ağustos 2012 22:36

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Başımız sağ olsun.

Melodram 09 Ağustos 2012 22:54

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
İzmir halkının bugünkü davranışı beni gerçekten çok duygulandırdı, insanlık nedir, insanlığa, birbirimize nasıl sahip çıkılır göstermiş oldular. Bütün şehitlerimizin yakınlarına sabır diliyorum, başımız sağ olsun. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] benim içinde yürürsün.

Thetis 10 Ağustos 2012 05:00

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Gavurluk buysa, gavuruz. Bugün 10.000 kişinin yaralı askerimize kan vermek için Ege Üniversitesi Hastanesine akın etmesi beni çok mutlu etti ve duygulandırdı. Duyduğum kadarı ile taksiciler para almadan vatandaşlarımızı hastaneye ulaştırmışlar. İnsanlık ne kadar uğraşsalar da ölmüyor işte. Yürüyüş yapmanın ne yazık ki hiçbir anlamı yok. Ama bu tür şeyler oldukça "çıldıran" insan çakması kişiler var. O yüzden iyi oluyor. Umarım bir işim çıkmaz. Orada olurum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konu için teşekkürler. Başımız sağolsun.

MMT 10 Ağustos 2012 09:53

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Bende izmirliyim ama Hakkari de Şırnak ta olan şehitler için neden toplanmadık geçtiğimiz haftalarda ?

Slipknot 10 Ağustos 2012 17:04

Cevap: IZMIR Uyuma şehidine sahip ÇIK!
 
Bostanlıda toplanıp yürüyüş yapıldı Karşıyaka Iskeleye kadar şimdi ise Gündoğdu Meydanı'nda toplanıyoruz.
*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben teşekkür ederim katılım gösterdiğiniz için.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:59.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk