IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF Ekstra (https://www.ircforumlari.net/if-ekstra/)
-   -   Hoscakalin. (https://www.ircforumlari.net/if-ekstra/501250-hoscakalin.html)

Sue 21 Ağustos 2012 00:08

Cevap: Hoscakalin.
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimsenin seni sevmemesi senin ne olduğunu değiştirmez geçen sefer de demiştim inadına kalmalısın diye hala da aynı fikirdeyim. Kendini mutlu hissedeceksen git. Herkes, her şeyi diyor, yapıyor zaten:) mutlu olman dileklerimle .

Lilith 21 Ağustos 2012 00:13

Cevap: Hoscakalin.
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arada uzaklaşmak iyi geliyor.Ama herkesin her dediğini inan bana umursamamalısın, herkes herzaman herşeyi der, bu normal yaşantındada böyledir.Sanala has bir durum değil.Yinede umuyorum ki burada harcadığın zamanı daha iyi değerlendirirsin hemşerim.Geçri girmeyeceksen buradan niye yazıyoruz onuda anlamadım:)

ispanyoL 21 Ağustos 2012 03:30

Cevap: Hoscakalin.
 
Bu gibi üzücü durumlarda her zaman susmayı tercih etmişimdir ancak bu defa konuşmam gerektiğini düşünüyorum.
İnsanların seni sevmemesini ve senin hakkında ne düşündüklerini ancak seni tanıma zahmetine girmeyen, kendi fikirleri olmayan, başkalarının güdülemesiyle hareket eden, karar verme yetisi olmayan gerizekalılar umursar. Akıllı olanlar sana yeter zaten. Seni tanıdım ve tanıdığım içinde mutluyum. Bu kararında gerçekten payım var mı bilmiyorum ama.. İçimden yine susmak geliyor. Gitmemeliydin Esra.

Aragorn 21 Ağustos 2012 08:58

Cevap: Hoscakalin.
 
Hakkında hayırlısı Esra.

Pentagram 21 Ağustos 2012 11:53

Cevap: Hoscakalin.
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

AngeLus 21 Ağustos 2012 16:08

Cevap: Hoscakalin.
 
Alt tarafı sanal ortam yahu :) Bilgisayarın düğmesini kapadığın an biter herşey (: Kasma kendini (;
Mutlu kal (:

Stan 21 Ağustos 2012 16:37

Cevap: Hoscakalin.
 
soyut olan seylere onem vermemelisin bence , burayı da soyut bi yer olarak gormen gerekirdi.
bu yuzden forumdan gitmelerin veya kalmaların ne foruma ne de forum uyelerine bi eksi yada artı olarak bir anlam katmayacagını ifade etmek isterim. umarım ziyaretci olarak bile olsa bu mesajı okursun.
hayat daha somut oldugu icin somut seylerini onemsemeni waktini gecirmeni , soyut olan seylerle de wakit gecirsen bile dahi ciddiye almamanı tavsiye ederim.

Hesna 23 Ağustos 2012 13:24

Cevap: Hoscakalin.
 
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende bi aralar yapıyordum böyle.. Ama anladım ki çok saçmaymış, böyle bir şey yapmak anlamsızmış.Vakit geçirmek, zamanının bir kısmını stres atarak doldurmak için buradaysan bence bunu kendin için bile yapmış olsan gitmemen bırakmaman taraftarıyım.Herkezin sevmediği insan illaaki vardır bu forumda.Senin varsa benim de var, bir başkasının da var.Ama şöyle düşün buraya böyle yazarak yansıtmak yerine, (yerinde olsam) sende ki içindeki o enerjiyi iyi kullanırdım.Sevmiyor musun rahatsız mı ediliyorsun engelle gitsin bak keyfine, kimse kimsenin tırnağı olamaz ya sonuçta herkez farklı yapıda.Vaktini eğlenerek geçir takma kimseyi, sonrası zaten adios. :)

Eğer takacağın kişi, umursadığın kişi olursa da emin olmadan kimseyi umursama; hadi hayırlısı hakkında Esracım.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk