![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * Merhaba arkadaslar Oncelikle oylamaya koyuldugum icin tesekkurler. Oy veren arkadaslara da tesekkurler ama yakin zamanda ameliyat oldum. Henuz iyilesebilmis degilim, sorulara zaman ayiramayabilirim. Beni mazur gorup oylamadan cikarirsaniz cok memnun olurum. :) Oyumu @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]den yana kullaniyorum. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * O zaman zeytin'in yerine sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] katılsın. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * oyladım acaba kimi kimi :D |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * Şimdi Ne Olacak Bu Oylamanın Akıbeti |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * Sağlık nedenleri dolayısı ile @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] oylamadan çekilmiştir. İlerleyen zamanlarda tekrar dahil olacaktır. - Oylama iki kullanıcımız ile devam etmektedir. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önerin için teşekkür ediyorum kardeşim. Lakin senin aracılığın ile bu tür oylamalarda şahsımın oylamalarda listeye alınmamasını moderatör arkadaşlarımdan önemle rica ediyorum. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Oylaması * @yaSmin olsun! |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:07. |