![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . ikinci sorum - Hayatta dosta'mi , düşmana'mi güvenilmez ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Düşmanıma zaten guvenmem .. Dostumada bi yere kadar guvenirim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Dost başa , düşman ayağa bakarmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ederim bu günlük bu kadar :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Raskolnikov, siyah kirli paltosunun yakasını kaldırdı ve ; '' Şeytan bile günahı beklemiyormuş benim seni beklediğim kadar'' derken ne demek istemişti? Yoksa Necip Fazıl araya girip fikrinize katılmıyorum ama bunu özgürce ifade edebilmen için uyukluyorum mu demiştir? Yoksa ne yani ne ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Dem ciğim tebrik ederim öncelikle. Soruma gelince; Mor renk sana neyi çağrıştırıyor canım? ;p |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatun .. Sahip olduğun şeyler ile yetınmesini biliyormsun ? yoksam yok ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:01 -->-> Daha önceki mesaj 12:59 -- Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:05 -->-> Daha önceki mesaj 13:01 -- Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem bir varmış bir yokmuş sözü sende neyi anlatır ve gerçekten de varmıymış yokmuymuş varsa nedeni yoksada nedeni varsa var olan nedir yoksa yok olan nedir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:55. |