IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF-Kral Çıplak 2018 (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/)
-   -   IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/793090-if-kral-ciplak-onuncu-hafta-konugu-dem.html)

Dem 20 Nisan 2018 22:22

Cevap: IF-Kral Çıplak Onuncu Hafta Konuğu * Dem

Alıntı:

eXcitinG Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041939395)
Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim .

Öncelikli Sorum Hayattan ne gibi dersler çıkardın ?

Her işin başı sağlık sözünün gerçekten cok doğru olduğunu ve giden değil yaninda kalan insanlarin değerli olduğunu bide asla yapmam etmek dememek gerektiğini öğrendim.

eXcitinG 20 Nisan 2018 22:28

Teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

ikinci sorum - Hayatta dosta'mi , düşmana'mi güvenilmez ?

Dem 20 Nisan 2018 22:30

Düşmanıma zaten guvenmem ..
Dostumada bi yere kadar guvenirim.

eXcitinG 20 Nisan 2018 22:43

Dost başa , düşman ayağa bakarmış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Teşekkür ederim bu günlük bu kadar :)

esekherif 21 Nisan 2018 00:22

Raskolnikov, siyah kirli paltosunun yakasını kaldırdı ve ; '' Şeytan bile günahı beklemiyormuş benim seni beklediğim kadar'' derken ne demek istemişti? Yoksa Necip Fazıl araya girip fikrinize katılmıyorum ama bunu özgürce ifade edebilmen için uyukluyorum mu demiştir? Yoksa ne yani ne ?

Guzel 21 Nisan 2018 09:49

Dem ciğim tebrik ederim öncelikle. Soruma gelince; Mor renk sana neyi çağrıştırıyor canım? ;p

Sır 21 Nisan 2018 09:53

merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatun ..

Sahip olduğun şeyler ile yetınmesini biliyormsun ? yoksam yok ?

Dem 21 Nisan 2018 13:05

Alıntı:

RadyoquzeLi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041939543)
Dem ciğim tebrik ederim öncelikle. Soruma gelince; Mor renk sana neyi çağrıştırıyor canım? ;p

Milka reklamlarindaki mor inekler geliyor bide cnn geliyorrr hep onun oyunları ve üçümüzün bildiği şifre :))

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:01 -->-> Daha önceki mesaj 12:59 --

Alıntı:

Sır Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041939546)
merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hatun ..

Sahip olduğun şeyler ile yetınmesini biliyormsun ? yoksam yok ?

Şansımı zorlarim daha iyisi olsun diye.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:05 -->-> Daha önceki mesaj 13:01 --

Alıntı:

esekherif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041939429)
Raskolnikov, siyah kirli paltosunun yakasını kaldırdı ve ; '' Şeytan bile günahı beklemiyormuş benim seni beklediğim kadar'' derken ne demek istemişti? Yoksa Necip Fazıl araya girip fikrinize katılmıyorum ama bunu özgürce ifade edebilmen için uyukluyorum mu demiştir? Yoksa ne yani ne ?

Bu sozleri onlarmi soylemiş?

SaNaLStaR 22 Nisan 2018 01:58

bir varmış bir yokmuş sözü sende neyi anlatır ve gerçekten de varmıymış yokmuymuş varsa nedeni yoksada nedeni varsa var olan nedir yoksa yok olan nedir.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:55.