![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Yıllar geldi geçtiiiii peki nasıl hala bu kadar karizmatiksinnn. İksir mi içtin Kazana mı düştün Ne yaptın be adammm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :* |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Baban senden yakışıklı, sana karizmatik diyen kadın erkekten anlamıyordur. Hemen havalara girme :) şimdi sana ne sorayım ki ben herşeyi biliyoruz. Aile bağlarının çok iyi olduğunu biliyorum bu çok iyi, dostluğa önem veren birisin. Birde şu alkol içerken fotoğraf atıyorsun ya oradaki özlü sözler bayılıyorum. Atakan ile seni bekliyoruz kardeşim. Genç kızların yedek sevgilisi Ares seviliyorsun. Şimdi sözü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime bırakıyorum. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares 1998'lerden bugünlere kadar genç kızların sevgilisi oldun. Playboy oldun. Bundan sonra koltuğu artık kime devrediceksin? |
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:48 -- Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares tebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. Az gec oLdu kusura bakma soru ariyordum..:-) Raki icin Sevdiginden / Sevdigin icin Raki’danmi vazgecersin..? (Hic biri deme sansin yok..) Seni Sana SorsaLar.. Seni anLatan En guzeL cumLeLer nedir..? (Ve/yada) Bu sarki/turku beni anLatiyor dedigin bi parca varmi..? Good Luck..:-) |
11-12 sene once kadar deger verdigim biri, bana beni tarif eden sarkinin Askin Nur Yengi'den '' Serserim benim. '' adli parcasi oldugunu soylemisti. :a55: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares Tebrik ederim :) - Bir günün nasıl geçer, neler yaparsın? - Sinirli olduğunda seni ne sakinleştirir? - Sana göre aşk engel tanır mi ? Şimdiden teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay gelsin :tatli: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares eheh :gulucuk: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:36. |