IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF-Kral Çıplak 2018 (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/)
-   -   IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2018/805173-if-kral-ciplak-27-hafta-konugu-ares.html)

Ares 28 Ekim 2018 17:33

Cevap: IF-Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * Ares

Alıntı:

CtrL Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041994729)
Dövmeler duruyor mu? : )

Yok kardesim onlarinda hevesi gecti ve gittiler ama yenilerini dusunuyorum sadece karar veremedim eheh.

kCkmkrOp 31 Ekim 2018 00:42

Yıllar geldi geçtiiiii peki nasıl hala bu kadar karizmatiksinnn. İksir mi içtin
Kazana mı düştün
Ne yaptın be adammm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :*

Ares 31 Ekim 2018 01:49

Alıntı:

kCkmkrOp Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041995256)
Yıllar geldi geçtiiiii peki nasıl hala bu kadar karizmatiksinnn. İksir mi içtin
Kazana mı düştün
Ne yaptın be adammm @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :*

Dusuncen icin tesekkur ederim. Aileden gelen bir durum, genetik eheh.

Run 31 Ekim 2018 02:07

Baban senden yakışıklı, sana karizmatik diyen kadın erkekten anlamıyordur. Hemen havalara girme :) şimdi sana ne sorayım ki ben herşeyi biliyoruz.
Aile bağlarının çok iyi olduğunu biliyorum bu çok iyi, dostluğa önem veren birisin. Birde şu alkol içerken fotoğraf atıyorsun ya oradaki özlü sözler bayılıyorum. Atakan ile seni bekliyoruz kardeşim. Genç kızların yedek sevgilisi Ares seviliyorsun.
Şimdi sözü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime bırakıyorum.

w00t 31 Ekim 2018 02:26

1998'lerden bugünlere kadar genç kızların sevgilisi oldun. Playboy oldun. Bundan sonra koltuğu artık kime devrediceksin?

Ares 31 Ekim 2018 02:52

Alıntı:

Exilium Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041995264)
Baban senden yakışıklı, sana karizmatik diyen kadın erkekten anlamıyordur. Hemen havalara girme :) şimdi sana ne sorayım ki ben herşeyi biliyoruz.
Aile bağlarının çok iyi olduğunu biliyorum bu çok iyi, dostluğa önem veren birisin. Birde şu alkol içerken fotoğraf atıyorsun ya oradaki özlü sözler bayılıyorum. Atakan ile seni bekliyoruz kardeşim. Genç kızların yedek sevgilisi Ares seviliyorsun.
Şimdi sözü @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşime bırakıyorum.

Kanka ben yorum yapmiyorum buna, kadinlar erkekten anliyorlar ki senelerdir beni tercih ediyorlar eheh. Adanaya da umarim en kisa zamanda gelirim su meshur Bogma dan iceriz.

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 02:52 -->-> Daha önceki mesaj 02:48 --

Alıntı:

w00t Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041995266)
1998'lerden bugünlere kadar genç kızların sevgilisi oldun. Playboy oldun. Bundan sonra koltuğu artık kime devrediceksin?

Hala birinin cikmamasina sasiriyorum aslinda, bu alemde benim devrim coktan gecti. Gunun birinde yine Ares nickli birisi cikip gelecek ve ortaligi kavuracaktir kardesim eheh.

PySSyCaT 31 Ekim 2018 11:30

tebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
Az gec oLdu kusura bakma soru ariyordum..:-)

Raki icin Sevdiginden / Sevdigin icin Raki’danmi vazgecersin..?
(Hic biri deme sansin yok..)
Seni Sana SorsaLar.. Seni anLatan En guzeL cumLeLer nedir..?
(Ve/yada) Bu sarki/turku beni anLatiyor dedigin bi parca varmi..?

Good Luck..:-)

Ares 31 Ekim 2018 12:30

Alıntı:

PySSyCaT Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1041995303)
tebrikLer @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]..
Az gec oLdu kusura bakma soru ariyordum..:-)

Raki icin Sevdiginden / Sevdigin icin Raki’danmi vazgecersin..?
(Hic biri deme sansin yok..)
Seni Sana SorsaLar.. Seni anLatan En guzeL cumLeLer nedir..?
(Ve/yada) Bu sarki/turku beni anLatiyor dedigin bi parca varmi..?

Good Luck..:-)

Bir soz vardir ; '' Sen bana raki sofrasi kur, ben sana sarhos olayim.. '' kabul etmezse de yâr icin raki'dan vazgecmek bizim boynumuzun borcu olur. ,)

11-12 sene once kadar deger verdigim biri, bana beni tarif eden sarkinin Askin Nur Yengi'den '' Serserim benim. '' adli parcasi oldugunu soylemisti. :a55:

vioLeta 31 Ekim 2018 15:53

Tebrik ederim :)
- Bir günün nasıl geçer, neler yaparsın?
- Sinirli olduğunda seni ne sakinleştirir?
- Sana göre aşk engel tanır mi ?

Şimdiden teşekkür ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kolay gelsin :tatli:

NucLeaR 31 Ekim 2018 16:13

eheh :gulucuk:

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:36.