![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya senle kimyamiz bile uyusmuyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] al sacma mesajlarini kapi acik arkani don ve cik istenmiyorsun artik..... |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya Ooooo topragim tebrikler guzel sorular ile tekrar gelicem Dusunmem lazim :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya Tebrik Ederim |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya hanımefendi aynı dedem gibi sigara içiyorsunuz rahmetlide öyle içerdi. neden fotoğrafınız tek gözlü, illüminati gençlik kolları üyesi misiniz ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyfendisi için ne düşünüyorsun? Çok iyi anlaşıyorsunuz. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] beyfendisini de yorumlamanı istiyorum. Seni seviyorum yavrum :) |
Bende seni seviyorum Ocean tanimiyorum.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a gelince yorumsuz demek istiyorum |
Cevap: IF-Kral Çıplak 28. Hafta Konuğu * Maya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hobilerin neler? |
En buyuk hobim kulakligi takip klasik muzik dinlerken balik tutmak Onun disinda poker ve blackjack (21) gerek sanal gerek real firsatim oldukca oynarim Sinema alisveris vs vs bunlar bana gore hobiden ziyade sosyal aktivite Puzzle yapmayi cok severim Ha birde temizlik yapmak.. temiz olan evimi sirf eglence olsun die tekrar tekrar temizlerim E tabi birde calismak popisimin ustunde duramiyorum illa calisicam |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40. |