![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx ![]() Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 31. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 18.12.2018 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
![]() | #2 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx
Teşekkur Ederim Bitanem ..
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() | #4 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx
Normal'de matEm'di Nikim bi ablam mCx Çok güzeL ablam kullan dedi öyle Kullandım Sevdim bende Anlamı'da Öpücük ![]() Kuzenim Tanıştırmıştı .) Huzur'lu ve Sağlık Saatli Bir yıl olmasını Diliyorum..
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
![]() | #5 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tüm soruların önünü kesmiş.. Artık yüzyüzeyken sorarım sorularımı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].. ![]() ![]() |
|
![]() | #6 | ||||
Teşekkur Ederim Ben Asil Size Teşekkur Ederim .) Seviliyormuşum 'ki Kazanmışım
|
![]() | #7 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx YALAN, İHANET VE SEVGİ senin ici. Ne anlam ediyor? Hayatini değiştiren en buyuk faktör? Keske dedigin bir olay? İlk irc girdigin sunucu? Neden girdin ne arıyordun ?
__________________ Güneşin ilk ışıklarına vererek umutlarımı Masal Dünyamın açıp kapılarını Girdim insan Kalabalığına |
|
![]() | #8 | ||||||||||||
Sen bir insanı değer verip seviyorsun O Kendi Çapında Toz Pempe Basit yalanlar söyleyip Seni Sevgine ihanet ediyor,bir insani illaki bir insanla yaşanmışlığı olup ihanet etmiş anlamına gelmez eğer ki bi insan kendini çok seven birine yalan söylüyorsa sevgisine ihanet etmiş anlamına gelir illaki aldatması şart değil ... Ailem .. Herşey ve Herkez Gelip Geçici Olur Ailen Baki Kalır ... Keşke Dememek için Yaşıyorum Keşke Demek Allah'a Şirk Koşmak Anlamına Gelir Benim Tabirimce .. İlk İrc Girdiğim Sunucu Unuttum Sohbet Muhabbet Arkadaşlık Dost'luk Birde Dj'lik yapmayı Seviyorum .. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:31 -->-> Daha önceki mesaj 00:25 --
Im Bak Sen (: ölemi abi. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:32 -->-> Daha önceki mesaj 00:31 --
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkur Ederim
__________________ " Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"♥ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||||||
|
![]() |
Etiketler |
if-kral çıplak, kral çıplak, mcx |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 23. Hafta Konuğu * hahahah | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 35 | 21 Eylül 2018 01:48 |
IF-Kral Çıplak 22. Hafta Konuğu * PySSyCaT | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 20 | 07 Eylül 2018 15:56 |
IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu * beatrice | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 14 | 26 Ağustos 2018 12:51 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Sanem | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 24 | 23 Haziran 2018 13:09 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |