![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Alıntı:
"Yürü! hür maviliğin bittiği en son hadde kadar İnsan, alemde hayal ettiği müddetçe yaşar" Siz yine de hayal kurmaktan vazgeçmeyin, yoksa yaşamanın ne manası kalır : ) Cevaplarınız için teşekkür ederim Kolay gele... |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] önceLikLe tebrik ediyorum Veee hızlı ßir ŞekiLde soruma Geçiyorum :)Herhanqi bir olaydan sonra büyüdüğünüzü fark ettiniz mi ?? Hayatınızın dönüm noktası dediğiniz , etkiLendiqiniz ve gerçekten oLqunLaşmama , büyümeme neden oLdu dediginiz bir oLayınız varmı varSa o oLay nedir acaba :) Şimdiden teşekkür ediyorum.. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Hellöö=D |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hayatta yapamam dediğin şey ve yapmaktan keyif aldığın şeyler nelerdir acaba LG-K520 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi |
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim. Benimde birkac sorum var musadenle sormak istiyorum. Öncelikle nasılsın ? Bir insanda asla tahammül edemeyeceğin davranışlar nelerdir? Asla affetmem dediğin bir davranış var mı ? Kendinde en nefret ettiğin yönün ? Hayatındaki eksik nedir ? Daha fazla sormak isterdim ama yormim sizi.. Şimdiden teşekkür ediyorum kolay gelsin.:B |
Teşekkürler sorun için.Cevap tatmin etmiştir umarım --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:14 -->-> Daha önceki mesaj 16:13 -- Alıntı:
|
|
Bungee jumping hayatta yapamam. Çok yapmak isterim ama o bana fazla :hahah: Pubg ve Pes şuan için (: Alıntı:
Teşekkür ederim soruların için. (: Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Üçüncü Hafta Konuğu * Tpc Merhaba Beyefendi .Üç soru sormak istiyorum ben de ;d 1.Bir arkadaşlıkta en değer verdiğin şey nedir? 2.Hayatında sevginin rolünü nasıl tanımlarsın? 3.En son ne zaman ağladın? Neden? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:00. |