![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cimm :kalp: Ulker kimdir, neler yapar kendini kısaca tanıtırmısın. Olmazsa olmazım dediğin birşey varmı ? Burcun nedir özelliklerini taşıdığına inanıyormusun? En Sevdiğin 3 şarkıyı bizimle paylaşırmısın? ŞimdiLik akLıma gelenler bunLar :) Vereceğin her bir cevap için teşekkür ederim:optum: kolay gelsin balım seviLiyorsun ponçiğimm :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Alıntı:
Yaz tabiki ikiiside Tesadufen oldu :) |
İsmim Meryem 30 yasindayim ilk okul ogretmenigim ama sabrim olmadigi icin guzellik merkezinde calisuyorum suab Burcum ikizler tam hakkini seviyorum guldugum an agliyorum 🙈 İrade mehri - insan Sebnem tovuzlu - men hele olmemisem Roya - dusursen tez tez yada Ben tskr ederim balim 😘 sende seviliyosun bal kupum |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Tebrikler (: Allah sabır versin (: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Tebrik ederim Meryem hanım. İF ile tanışmanız nasıl oldu anlatır mısınız? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Benim için çok özel ve değerin paha biçilmez.. iyki IF ‘e Tekrar geri döndüm seni tanıdım. senin için şahin neyi ifade ediyor. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 16. Hafta Konuğu * Ulker Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne sorsam bilemedim . Sonra sorarım :melek: |
|
Aslinda bayadir var ama.uye yeni oldum daha cok yeni sunucalara bakmak icin giriyosum sonra ilgimi cekdi if artik sunucuyu bırakıp if bakiyirum :D |
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:30. |