![]() |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 24. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 21.11.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Siyasi düşüncelerin benimle neden zıt 😂 Şaka şaka iyidir efendi dürüst kendi halinde bir arkadaşımız. Başarılar dilerim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :cokcool: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler canım sorularımla daha sonra gelecegim üzgünüm bana kızma lütfen seviliyorsun :a63: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Teşekkür ederim arkadaşlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımızın gazabına geldim. Olsun bakalım bu da olsun peki. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena tebrik ederim buketcim Sorularımla daha sonra tekrar gelecem :cokcool: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Merhabalar, tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. En güzel çiçek sizce hangisi? Teşekkür ederim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tüm bildiklerini anlat :cokcool: Aslen nerelisin, Hangi işle meşgulsün, Ne mezunusun, En sevdiğin renk, Uğurlu sayın var mı, varsa nedir, En sevdiğin filmler, Ufukta evlilik var mı?¿? :cokcool: Kolay gelsin. :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * xena selam canım :optum: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kariyerinde olmak istediği yerde mi suan ? benim hakkımda ne düşünüyorsun? ircforumları senin için ne ifade ediyor? yine gelebilirim :hahah: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:57. |