![]() |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başlayalım mı? :) - 1)Dört gün 10 saat mi yoksa beş gün 8 saat mi çalışmayı tercih edersin? 2)Şu an okuduğun iyi bir kitap var mı? Öneriyor musun? 3)Hayatın geri kalanında sadece bir film türünü izleyebiliceksen, ne olurdu? 4)Instagram'da kesin takip et dediğin birisi var mı? 5)Kesinlikle yemeyeceğin bir yemek var mı? 6)Yediğin en tuhaf şey nedir? 7)Her yere ücretsiz uçabilseydin, ilk nereye giderdin? 8)Daha önce yaptığın en havalı yolculuk neydi? 9)Büyürken olmazsa olmaz aksesuar veya eşyan var mıydı, hep kullandığın? 10)Başına gelen en inanılmaz şey nedir? 11)Dünyanın sekizinci harikasini seçmekten sorumlu olsaydın, neyi seçerdin? 12)Yaptığın en karakterine uymayan şey nedir? 13)Şuan 100 yıl sonra açılacak zaman kapsülüne ne koyardın? 14)En son hangi filmi izledin? 15)Bunlar bir çelişki mi? |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Ben geldim yine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Rap müzik senin için ne ifade ediyor neden rap En sevdiğin şarkı? İrcforumlari ile tanışman nasıl oldu? En iyi yaptığın yemek hangisi :) Birde şey Hüma ismi senin için ne ifade ediyor :melek: Çok teşekkür ederim şimdiden cevapların için,iyi ki varsın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]=) |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Alıntı:
Alıntı:
1- 4 gün 10 saat. 2-Şu an Chuck Palahniuk - Dövüş kulübü ve Beyhan Budak - Kendine iyi davran güzel insan'ı okuyorum tavsiye ederim :tatli: 3-Çok değişik bir soru ama romantik komedi olurdu sanırım. 4-Kullanmıyorum :gulucuk: 5-Helal olan her şeyi yerim diğerlerini yemem. :gulucuk: 6-Ahtapot çok yavan gelmişti. 7-Uzaya hatta uzay boşluğuna :tatli: Dünyada ise Şeyseller bayılıyorum çok güzel değil mi sende bak :kips: 8-Trenle yolculuğunu seviyorum Ankara yolculuğu o yüzden. 9-Saat. 2 tane var ikisi de bozuldu şuan yok :hahah: 10-aaa kesinlikle baba olmak tarifi yok bunun. 11- Peri bacalarını seçerdim sanırım. 12-Karakterime uymayan şeylerden kaçınırım ama ara sıra yalan söylüyorum çok laftan anlamıyorsa birisi tamam senin dediğin gibi artık git diyorum. 13-Sarınırım matruşka bebeklerin içine bir şey koymadan bırakırdım ama 50 tane filan bebek olurdu :gulucuk: 14-Şipşak aile 15-Hayatın kendisi çelişki zaten :gulucuk::gulucuk: Alıntı:
Rap bir yaşam tarzı diğer müziklerde duymayacağın farkındalık var. Zamana göre değişiklik gösteriyor ama ters köşe yapacağım Müslüm Gürses İtirazım var. 2013te üye olmuşum sadece üye olmuşum sonra bu sene internette gezinirken baktım bir arkadaşın röportajına denk geldim üye olmaya çalıştığımda zaten üyesiniz dedi o günden beridir aktifim :gulucuk: biftek yaparım parmaklarını yersin :tatli: Hüma sevinçlerin en büyüğü yaşam kaynağım oldu adeta, çok farklı bir şey tarifi yok inan ki :kips: Ben sorular için teşekkür ederim :tatli: sende iyiki varsın beat |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Tebrik ederim @bb |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb tebrikler @bb En buyuk korkun nedir? |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Merhaba @bb. Bir gün ilkel dünyaya uyansan oradaki insanların gelişime inanmaları için onlara ilk hangi eşyayı tanıtırdın? |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Tebrik ederim. En sevdiğin irc sunucusu hangisiydi? |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Tebrik ederim kardeşim, Seviliyorsun |
Cevap: IF - Kral Çıplak 26. Hafta Konuğu * bb Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
ilkel bir dünyada uyanırsan sanırım telefon elimde olur onlara elektriği öğretmek gerekecek sarj lazım :gulucuk: Alıntı:
Siberchatti kafamı çok pis dağıtıyordum :tatli: Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:02. |