![]() |
IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 21. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 19.08.2020 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Müslüm gurses hayranlığınız nerden geliyor? Bu hayatta en sevdiğiniz 3 insan kimdir? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] başarılar. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown tebrikler , bir ufak kendinden bahsetsen fena olmaz, hoş forumlar. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:09 -->-> Daha önceki mesaj 16:06 -- Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:09 -- Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:10 -->-> Daha önceki mesaj 16:10 -- Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler ersoyum |
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 21. Hafta Konuğu *Takedown Tebrik ediyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Müslüm Gürses konserinde bulundun mu hic? Yeri ayrıdır ben de dedigin ırcforumlarindaki dostların kimler? Ve varsa hobi & fobilerinden bahsedebilir misin bize? Teşekkürler |
Mslm Babanın unutamadığım 3 konserinde bulundum 97 Yılında Yimpaş Mağazalarının açılışından dolayı iki ilde Konserine Katılmıştım. O zaman yaşım çok yoktu Dayım la birlikte gitmiştik. Birde istanbulda katıldım konserine. 2008 askerken Pasaj Muzik te elini öpme ve kısa da olsa görme fırsatım olmuştu.(Rahmetliyi) Şimdi yok ama Kabirden Naklen yayın yapıyyor :) bu yazıyı yazarken dinliyorum. IRC Forumları Yönetiminin ve Kullanıcılarının bende ki yeri çok ayrıdır. Doslarım Ekolay.NET de bulunduğum Zamanlar ki Dostlarımdır Tek tek yazamam ama, benim endeğer verdiğim dostlarım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hobim : Balık Tutmak (Turna Balığı ) Hastasıyım :) Tribün Çok severim Ankaragücü Maçlarını Kaçırmam. Fobi : Öle Fobim mobim yok Gözümün Gördüğü bişeyden korkmam |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:16. |