![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - İceLim Sözü Çok Eskiden Kalma Bir Olay Nasıl Çıktığını İnan Bende Hatırlamıyorum Sarhoştum Herhalde :D @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Abi Valla Bende Pek Sevmem Böyle Olaylarida Talihlisi Ben Oldum Yapacak Bişey Yok Kaç Kızın Kalbini Çaldım Sorusuna Gelince Saymadim Valla Hiç :D @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - En Değer Verdiğim 3 Şey - Annem - Ailem 3. Yok Sanırım :) Huzurlu Bir Yaşam İçin Yapılması Gereken Pek Bişey Yok Aslında İnsanlardan Uzak Durun Kendi Kafanızı Dinleyin Benim İçin Tek Huzur Bu Ne Kadar Çok İnsan O Kadar Çok Derttir. Hayat Kaynağım Nedir ? Annem Benim İçin Tek Varlığım Kıymetlim Diyebilirim Onun İçin :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler kardesim |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sosyal sorumluluk projelerinden en çok destek olduğun alan hangisi? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Neden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlamı ne nickin ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . ne olucak bu corona ile yaşam mücadelemiz seni ve hayatını nasıl etkiledi :puff: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sys Bir Sistem Dosyasıdır Ama Genel Olarak Seyis Veya Sınav Türü Olarak Algılanıyor Buralarda :D @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Corona Hayatımı Nasıl Etkiledi Sorusuna Gelecek Olursak Aslında Benim Hayatımı Pek Etkilemedi Aynı Şekilde Devam Ediyorum Diyebilirim Ve Daha Rahat Bir Şekilde İşlerimi Yürütebiliyorum Aslında Corona Bana İyi Geldi :) Ama Tabi Allah Düşmanımın Başına Vermesin. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys Tebrik ederim. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:24. |