IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   IF-Kral Çıplak 2020 (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2020/)
-   -   IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys (https://www.ircforumlari.net/if-kral-ciplak-2020/882122-if-kral-ciplak-24-hafta-konugu-sys.html)

Sys 17 Eylül 2020 19:32

Cevap: IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - İceLim Sözü Çok Eskiden Kalma Bir Olay Nasıl Çıktığını İnan Bende Hatırlamıyorum Sarhoştum Herhalde :D

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Abi Valla Bende Pek Sevmem Böyle Olaylarida Talihlisi Ben Oldum Yapacak Bişey Yok Kaç Kızın Kalbini Çaldım Sorusuna Gelince Saymadim Valla Hiç :D

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - En Değer Verdiğim 3 Şey - Annem - Ailem 3. Yok Sanırım :)

Huzurlu Bir Yaşam İçin Yapılması Gereken Pek Bişey Yok Aslında İnsanlardan Uzak Durun Kendi Kafanızı Dinleyin Benim İçin Tek Huzur Bu Ne Kadar Çok İnsan O Kadar Çok Derttir.

Hayat Kaynağım Nedir ? Annem Benim İçin Tek Varlığım Kıymetlim Diyebilirim Onun İçin :)

Emre 17 Eylül 2020 20:25

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler kardesim

Takedown 17 Eylül 2020 20:53

Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sezin 17 Eylül 2020 20:55

Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sosyal sorumluluk projelerinden en çok destek olduğun alan hangisi?

Sys 17 Eylül 2020 21:17

Alıntı:

Berru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042364940)
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sosyal sorumluluk projelerinden en çok destek olduğun alan hangisi?

Sosyal Sorumluluk Projeleri Hakkında Hiç Bir Fikrim Yok Açık Söylemek Gerekirse :)

judith 17 Eylül 2020 22:12

Neden @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] anlamı ne nickin ?

diShy 17 Eylül 2020 22:42

tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] .

ne olucak bu corona ile yaşam mücadelemiz
seni ve hayatını nasıl etkiledi :puff:

Sys 17 Eylül 2020 23:04

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sys Bir Sistem Dosyasıdır Ama Genel Olarak Seyis Veya Sınav Türü Olarak Algılanıyor Buralarda :D

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Corona Hayatımı Nasıl Etkiledi Sorusuna Gelecek Olursak Aslında Benim Hayatımı Pek Etkilemedi Aynı Şekilde Devam Ediyorum Diyebilirim Ve Daha Rahat Bir Şekilde İşlerimi Yürütebiliyorum Aslında Corona Bana İyi Geldi :) Ama Tabi Allah Düşmanımın Başına Vermesin.

vioLeta 26 Eylül 2020 13:19

Tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :melek:

Fragile 27 Eylül 2020 03:17

Tebrik ederim.

Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:24.