![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse... Çok teşekkür ederim canım ![]() 1. Hayatımda aileme ve bilgiye çok fazla önem veririm. 2. Hayalim belki çok fazla ütopik fazla filmografik olacak ama gelecek nesiller için gerçekten yaşanılabilir bir dünya düzeni bırakmak istiyorum.... 3. Jhoony Deep le bir güne hayır demezdim ![]() 4. İnsanların kollektiften çok kendisini düşünüyor olması beni üzüyor. Oysa toplum bilinciyle düşünüp, uzun vadeli adımlar atsalar hem bugünlerini hem de yarınlarını büyük ölçüde kurtaracaklar. Ancak küçük çıkarlar için küçük hesaplar peşinde koşup hem bugünlerini hem de yarınlarını hiçe sayıyorlar... Sanırım bu kadar ![]() | |
|
![]() | #2 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse... Samimiyetle zaman ayirip cevap verdigin icin cok tesekkur ederim.. Umarim hayallerin ve hayattan beklentilerin gercek olur.. Hersey gonlunce olsun canim ![]() ![]()
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #3 | ||||
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 19 Hafta Konuğu ...Gülümse...
Dilerim hepimizin hakkımızda hayırlı olan tüm dilekleri gerçek olur çok teşekkürler ![]() | ||||
|
![]() |
Etiketler |
ıf-kral çıplak 19 hafta konuğu ...gülümse... |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak 24. Hafta Konuğu * Sys | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 19 | 27 Eylül 2020 03:17 |
IF-Kral Çıplak 29. Hafta Konuğu * `She | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2020 | 34 | 10 Ocak 2020 13:42 |
IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Che | YaRen | IF-Kral Çıplak 2019 | 25 | 01 Ağustos 2019 09:12 |
IF-Kral Çıplak 31. Hafta Konuğu * mCx | vioLeta | IF-Kral Çıplak 2018 | 11 | 15 Aralık 2018 18:49 |
IF-Kral Çıplak 14. Hafta Konuğu * Aze | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 54 | 07 Haziran 2018 14:42 |