![]() |
IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 22 Hafta Oylamasının kazananı... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 23.12.2021 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim (: aSk kimdir tanıyabilirmiyiz kısaca etkisinde kaldığın bir film varmı? kitap okumayı severmisin? sevdiğin ve sevmediğin huyların nelerdir? düzenli olarak yaptığın spor varmı? çaymı kahvemi? teşekkür ederim bu kadar(: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk Alıntı:
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk Tebrikler kuzucuğum :melek: |
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk Tebrikler tatlım :optum: - En sevdiğin renk? - Burcun ne? - Forumda senin için değerli olan kimler var? - Herkesten gizledigin bir sırrın var mı ) - İdeal insan sana göre nasıl olmalı? - En büyük hayalin ne |
😘 |
Tebrik ederim güzelliğimmm💗 etiket içinde ayrı tşkler💋 Sana tek sorum geçmişe dair ölümüne pişman olduğun herhangi bişiy varmı aşkilotamm ve geleceğe dair bir gün illa yapacağım dediğin bir şey varmı? Çoook uzaktan bir yerden sana kocaman sevgilerini yollayan biri var ve hep olacak bilmeni istiyorum seviliyorsun fıstıkımmm🥰 |
Illerde en cok yapmak istedigim ilk önce turkiye turu yapmak sonrada ALLAH nasip ederse hacca gitmek @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm seviliosun ❤❤😘 |
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk Tebrikler... Başarılar ... Seviliyorsun - Sevgiler.... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sana ! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Cevap: IF-Kral Çıplak 22 Hafta Konuğu aSk Canim tebrik ediyorum.. aklima su an soru gelmiyor sen hep var ol 🥰 |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:40. |