![]() |
IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 23 Hafta Oylamasının kazananı... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 4.01.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Tebrikler..
|
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Hayırlı olsun evvela.. ;thumbsup;thumbsup Tuttuğun futbol takımı ve en son seyrettiğin yeşilçam filmini soracağım... |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa klasik olacak sana sorularım ! ReiSeLLa sizden övgüyle bahsedildi - bunu onaylıyormusunuz Burcunuz nedir ? Ircforumlari.net platformunda paylaşımlarınız. Süper @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'nin medeni durumu +Eğitimi (ne mezunu) nedir? Özel günlerde değer verdiğiniz birine - tarzına göre mi hediye alırdınız? ReiSeLLa (Nick niçin?) Ircforumlari.nette hangi ilden katılıyor? aslen nerelisiniz? Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sevgiler...:a66::erk: (Yeni Yılın Kutlu Olsun) Mutluluk Senin Olsun ! |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Tebrik ederim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Hanımefendi tebrik ediyorum. Herhangi bir sorunum yok sanal ve real hayatınızda başarılar diliyorum.Şimdiden mutlu yıllar.. |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hayatının dönüm noktası var mı nedir hayatında neyin degişmesini isterdin zamanı geri alsak ne yapmak isterdin keşkeleri ve iyikilerin nelerdir başarılar şimdiden iyi yıllar |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa çet yapmayı severmisin |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Öncelikle tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımefendi :) Çok zor ya da çok fazla soru sormayacağım :D: 1. Burcunuz nedir ve özelliklerini taşıdığınıza inanır mısınız? 2. Hayatınızdaki öncelikleri sıralasanız ilk 3'te hangileri olurdu? 3. Sanal dünya sizin için ne anlam ifade ediyor? Bu kadar yeterli sanırım :D: Şimdiden teşekkürler^^ |
Cevap: IF-Kral Çıplak 23 Hafta Konuğu ReiSeLLa Alıntı:
Yaşadığım sehiri seviyorum yine burda Hatay'da yaşamak isterdim Orman dağ doğada gezmek Orkide. Çiçekleri çok seviyorum Hayır bırakmam kolay paraya alışmadim. Emekle geldiğim için yaptığım iş benim için önemli @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkür ederim :melek: |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:48. |