![]() |
IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ;rolleyes Konumuz 10.03.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Tebrikler antepli Ne ile meskulsunuz Hayalimiz var mi ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Tebrikler |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Tebrikler kolay gelsin |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Alıntı:
Emniyet Personeliyim, Hayalim Enver Paşa'nın Hayalî İle Aynıdır,Ömrüm Yeter Mi? Allah Bilir Ama Bu Hayalimden Vazgeçmiş Değilim. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Ben bunu yeni gördüm öncelikle tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra da sorularıma geçeyim^^ 1. Kendinizi 3 kelime ile anlatacak olsanız bunlar ne olurdu? 2. Burcunuz nedir ve özelliklerini taşıdığınıza inanır mısınız? 3. Kendinize dair beğenmediğiniz bir huyunuz var mı? 4. Sanal alem sizin için ne ifade ediyor? Bu kadarı yeterli olur sanırım, fazla yormayayım^^ |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Alıntı:
Terazi Olduğu Söylenir Burca Pek İnanmam. Fazla Duygusal Olabiliyorum . Sanal alem; Bir kaç kişi haricinde Power tuşu ile açılıp kapanan bir alan. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Tebrikler |
Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu* AntepLi Tebrikler, kelebek’den sonra aktif olduğun sunucu varmı? |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:26. |