![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Alıntı:
Genelde ailemle alisverislerdeyiz hafta sonlari Ugurlu gordugum esyam yok inanmiyorumda oyle seylere Arkadaslikta saygi olsun yeterli ancak dostum olacaksa guvenebilmeliyim Beni cok sıkan biri olursa uzaklasabiliyorsam uzaklasirim yavas yavas ama pek insanlari kiramam kendimi dusunmektense o uzulmesin diye dusunuyorum uyaramamda sertce çıkısamamda :) nasilsa oyle devam ederim.Aslinda insanlardan sıkıldıgimda olmadi hic. Okula geri donsem lise yillarimi tekrar okumak isterdim.Ancak hani meslek anlaminda soruyorsan muhasebe yada suanki meslegim olan sigortacilik okurdum yine pisman degilim |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Tebrik ederim hayırlı olsun evvelaa.. Bide çok fanatiksin statlara gidiyonmu son zamanda.. + Yeşilçamla aran nasıl son seyrettiğin yeşilçam filmi hangisi ? Eyvallah... :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onbeşinci Hafta Konuğu * Ecem Alıntı:
Vodafone arena gormuslugumuz var elbette.Ankaradada stadlara gittim yalniz yakin zamanda gitmedim Acik konusmak gerekirse cok fazla film izlemeye vakit bulamiyorum.Yalniz hergun yemekte bir Kemal Sunal filmi izleriz.Dun aksam süt kardesler izledim :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:40. |