![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Edelim tabiki:) 1-istanbulda yaşadığım için cenaze götürmüştü babam. 2-Kendileri birşeyler planlıyor dedim sanırim. 3-Kişinin isteğine göre olabilen durum. 4-Her ikiside hayalidir ama bize öncelik Einstein lazim. 5-İttihat ve Terakkî bir asker oluşu 6-Kader kısmet be gülüm diyorum:) 7-Türkiye bölünmüş zaten bir daha bölmiyelim 8-Yapmazdim 9-Askeri darbe olarak okuduk anlatıldı. 10-O şekilde öldürülmeydi keşke asılmasaydı. 11-Bence var memlekette gitmiş. 12-Türkiye iyi yönetilmiyor şuan ki durum:) --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:16 -->-> Daha önceki mesaj 21:12 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sultan Teşekkür ederim güzel düşüncelerin için uzun yıllardır beraberiz dediğin gibi çok konuştuk dertleştik.Tüm Duam dileklerim her daim seninle. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:18 -->-> Daha önceki mesaj 21:16 -- @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Teşekkür ediyorum bende desteklerinden dolayı. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky Beyefendi tebrik ediyorum herhangi bir sorum yok başarılar diliyorum. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tşk ederim bekliyorum Sunumuca caki diye sorsan herkez bilir. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky Alıntı:
Beyefendi çok mersi |
Cevap: IF-Kral Çıplak Onsekizinci Hafta Konuğu * Chucky Yeni gordum, tebrik ederim |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:31. |