![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] günde kaç saat uyuyorsun |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not Alıntı:
belli olmuyor bazen 6 saat anca oda nadiren Oğlus uyutmazsa bazen hiç uyumadigimda oluyor ama uykusuz kalmam uyurum ben dayanamam. :=) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not Tebriklerrrrrr Ne işle meşgulsün çalışıyor musun? |
Tşk ederim aldiana hayır çalışmıyorum iki çocuk annesi ev hanımı. keşke çalışsam evin işi daha zor 🤣 |
|
|
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhaba canım hayırlı uğurlu olsun. Kolaylık versin. 💐 Can alıcı soruları ma geleyim 😀 - Çocuklu Hayat nasıl? - Bekarken yaptığın bir şeye şimdilerde özlem duyuyor musun? - Evliliği tüm bekarlara öneririm misin? 😀 |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not Canim tebrik ediyorum love you 😘 |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirminci Hafta Konuğu * Not tebrik ederim :) |
•Çocuklu hayat çok güzel biraz zorucu olsada iki çocukla Allah'ım yokluğunu gösdermedi. dilerim herkese nasip etsin Çocuklar evin neşesiii 😍😍 •Bekarken özlem duyduğum rahatlığım uykularım 😅 •Evliliki öneriyorum bekarlar şimdi nasıl evlencek bu zamanlarla 😅😅 Soruların için teşekkür ediyorum çok geç gördüm. 😊 --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:24 -->-> Daha önceki mesaj 10:24 -- Alıntı:
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:25 -->-> Daha önceki mesaj 10:24 -- Alıntı:
|
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:49. |