![]() |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] •İnsanların çıkarcı menfaatcii olduklarını hangi ara ne zaman anlarsın ? • bu son zamanlarda zamlar hakkında ne düşünüyorsun ? • ismin ve yaşın nedir ? • herkese güvenir misin ? • forumda en samimi bulduğun uyeler ? |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Alıntı:
Insanlarin menfaatci olduklarina zamanla anliyorsun Evet zamlar hepimizi etkiledi uzucu ins en kisa zamanda duzelir diyoruz ama duzelicek gibi deyil allah hepimizi yardimcimiz olsun Evet guvenirim herkesi kendim gibi saniyorum tabiki de yokarda gibi dedim zaman la insanlari taniyorsun guvence limi deyilmi diye . Forumda cok kisi tanimiyorum suan ki uye samimi oldum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o benim icin ozel insallah illerki zamanda olur Ismimi pek solemem ama yayinlarimda belli etim gibi kendimi tanitirim ismim pek solemem 49 yasindayim fransadan yasiyorum aydinliyim aslen evliyim 2 cocuk annesiyim bir kizim evli oglan bekar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler sormak istedin varsa buyur |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy tebrik ederim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :tatli: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tskler :tatli: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Kutlarım ve güzel bir hafta geçirmeni dilerim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ) - Hayvanları cok seviyorsun sanırım paylasımlarında görüyorum. Peki kendine ait minik dostların var mı ? - Mesleğin nedir ? eger bu mesleği yapmasaydın ne olmak isterdin ? - Sence bir insanı kıymetli kılan en önemli özelliği nedir veya ne olmalıdır? Tesekkur ediyorum :* |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Alıntı:
Kopek gim vardi apartman da bakamadim bebek 3 aylik 1 hafta kizim bakti 1 hafta ben olmadi satim 2 tane kedim eDy le Arya kopek le kedi zor oluyordu :)zaten kedilerim korkak benden baska kimse ye gelmiyoru Evet meslegim kuru temizlik ama meslegimi yapmadim temizlik sirketinde calisiyorum en sevdim meslek hemsire insan kurtarmak saglikli olmasi icin olmak isterdim Insan kiymetli olmasi icin guvenmek sadik durustluk olmasi onemseyen yalan .. yalani sevmem Kisa kesiyorum yoksa sabah kadar yazarim :) |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Tebrik ediyorum canım Sorum yok, başarılar diliyorum :tatli: |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tebrik ederim sorum ama iddia olabilir. |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy Dürt @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ciim :D:tatli::melek: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Canım Tebrik ederim |
Cevap: IF-Kral Çıplak Yirmibirinci Hafta Konuğu * Missy @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrikler canim |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:39. |